Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Synthwave #91420 üzenetére

    Hajaj, ez már lassan művészettörténet szintig hatol. Hagyjuk. Amikor 1.5 napig rajzolok valamit, az más, mint amikor pár rádiuszon tekerek 2 perc alatt néhány százalékot. Ezen alapon durva printing árak lennének :N

    Full gaming hardver van az egérben; PixArt PAW3335, aka Razer 5G Optical, HyperSpeed wireless és az alján ott virít a PTFE. Csak máshogy van marketingelve. :))

    Lesz@rom a marketinget, úgy léptem át a frekiket, felbontásokat, random egyéb bullshittelést, hogy el sem hiszed. Ha nincs teleaggatva leddel, nincs benne olyan kapcsoló, ami minden, csak nem jó, nincs feltalálva a sajtban a lyuk ezredjére én már mocorgok, hogy ez eddig jó. Fogod, kezedbe veszed és bakker ez egy egér. Damn. Ennyi elvárásom van. Vezeték ne legyen, lehessen sokat kényelmesen használni és kész. Nyilván az összeg növelésével elvárom a minőséget és tartósságot is egyre inkább. Sokat kértem vagy kérek? Azért szerintem nem. Ahhoz képest rendesen tapsolnom kéne, hogy nagyon magasra rakott keretből kivertünk 1 egeret, na jó, másfelet a célra. És csak a fél piacot vásároltam fel hozzá :)

    Egyébként ehhez a szenzorhoz mérten minden, csak nem olcsó (általánosságban véve vezetékmentes fronton ennyiért már PAW3370-et, PAW3399-et vagy HERO 16/25K-t, de lassan akár PAW3395-öt várna a jóhiszemű vásárló) ; effektíve egy picit megnyirbált, csökkentett fogyasztású PMW 3389-ként fogható fel, ami SROM-tól és lencsétől függően lehet normális (tehát kompetitív szinten is nyugodt szívvel használható) vagy anomáliákban uszó (számottevő cpi-deviáció, motion delay, LoD problémák).

    Huszahatezredjére írom, de nem megy át: rohadtul sokadlagos, milyen szenzor van benne. Ha kikaparnád ezt a tippre 10 forintos vacak optikát ami a v2-es Gigában van, és betennéd egy kiválóan balanszolt kasztniba (ne adj' Isten súlyozható verzióban), rendes, tartós gombokkal, akkor is adnék érte sok pénzt. Mert a kutyát nem érdekli irodai felhasználásban, hogy mi van belül. Ha most valaki ilyen környezetre eszi a bullshitet és megy a 30k DPI felé, tegye, de akkor vaktesztre leültetem és dalolni kell ám a diffit azonnal, mert ha nem, akkor azt kell mondjam: a lovacska megint elszaladt a zsoké alól.

    főleg, hogy csak egy fedélzeti profil van, még ha ez a legtöbbeknek elég is. A fő switch-ekről csak annyit tudok, hogy "50 millió" kattosak, ami általában Omron (50M)-eket jelent, szóval spórolós, kommersz kínai motyó, amik nem feltétlen az elnyűhetetlenség mintapéldai, de még jobb esetben is húzom a számat, ha egy ~30k körüli egérbe ilyet tesznek.

    Tegyék bele ezt. Inkább mint a nem spórolós, nem kommersz optikait, ami kibír 500 milliót, csak sajnos az egér nem, mert az első ezer után a földhöz vágom :B

    Te is tudod mire jött a golyós példa. Nem azért írtam, amire te válaszolni véltél. :N
    Attól, mert adott eszközöket telenyomsz atomdurva hardverrel, még nem leszel előrébb a felhasználás során feltétlen. Sőt.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák