- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
ahogy néztem a keresőt, elég fosnak vannak titulálva a külső írók, nyilván nem ok nélkül. ha nekem mégis mindenképp külső kell, akkor mit érdemes néznem? konkrétan az itthoni összes gépben elromlott a Sony/NEC író, ami papíron olyan kurvajó volt mindenki szerint, így már lassan két éve nincs itthon író. gyakorlatilag évi 5 alkalommal lenne használva. ebből 3 alkalommal a kocsiba írok ki zenét, a másik 2 alkalommal pedig valami szoftvert kéne bevinni a gépbe. ezek miatt nem vagyok hajlandó belső dvd írót rakni egyik gépbe sem, ráadásul egy laptop is érkezőben, szintén odd nélkül, ahhoz kellene egy pici, könnyű, hordozható drive.
van azért olyan darab, amit érdemesebb választani, vagy egy kaptafa mind? valami 7-8-9 ezres samsungot néztem eddig.
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest