Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyny
tag
Üdv Emberkék
Nekem olyan kérdésem lenne videokamera kapcsán hogy melyik lenne az a tipus a felső kategoriába ami szerintetek jok.Kb 200-és 300 ezer forint között.Néztem ezt a Sony HDR-SR12 ami 120 GB os merev lemez meg stb.Nekem fogalmam sincs melyik jo.Egy barátom küldött két tipust hogy ő szerinte ezek nagyon jok.Az egyik Canon HV30,a másik pedig JVC-Everio GZ-MG330.Azt se tudom hogy érdemes e HD venni mert egyáltalán mi ez a HD?És mért csak 10 optikai zoom van ?Mikor az olcsobb kamerákba van 40 szeres.
Én főként koncertekre és tájak videozására használnám.A fénykép része nem érdekel mert most vettem egy panasonic fz 50 est.De erre is kiváncsi lennék hogy szerintetek jo kis fényképező gép?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdv Skyny
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest