Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
gatesz
üzenetére
Semmi baja nem lesz, én anno a D40-el közel -20 fokban fotóztam jó 2-3 órát, konkrétan a kesztyűben már alig éreztem az ujjam azért is mentem haza. Az előszobába letettem a táskát és 1 óra múlva vittem csak be a melegebb helyiségbe. Bár én egyébként is tartok a táskában 4-5 zacskó ilyet.

-
Fandango
veterán
válasz
gatesz
üzenetére
Hasznalni hasznalhatod -5 fokban, csak arra figyelj ha hidegrol bemesz lakasba akkor ha van lehetoseg valami atmeneti helyisegben hagyd egy idore, ahol pl nincs annyira meleg mint a szobaban, igy fokozatosan melegszik at, es nem csapodik ki para benne, rajta. Illetve valami taskaba hagyd benne, hogy ne egybol erje a helyiseg melege.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Mr.Csizmás