Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
hmm. a makró, meg zoom az optikától függ, nem? nekem az lenne a fontos, hogy legyen egy jó kis alapgép, ami okos - de nem irracionálisan drága, mivel nem vagyok profi -, kitobival, aztán miután ráéreztem, belejöttem, majd veszek hozzá olyan objektívet, amire szükséges van.
Viszont az "alap" tudást nem tudom később bővíteni... ugyanis ha tud Full HD videót felvenni, akkor adhatom el használtan a fenébe a camcorderemet (30GB-os vinyós, de még csak 720p-t sem tud...) és csak egy eszközt kell magammal vinni a nyaralásra. Az árából meg veszek egy naaaaagy SD kártyát a gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest