Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teemu
tag
válasz
aldebaran #5940 üzenetére
Nah ezért ezt még elküldöm
Szerintem tisztázd le magadban, hogy mire van szükséged. Pl: ha 5-6-szoros nagyításra kell azt nem fogod megkapni egy alap objektívtől, és ez mind plusz költség.
A lényeg, hogy mikor megveszel egy „alap” (kit) tükrös gépet akkor azzal el lehet lenni (még mindig a zoom-tartományról beszélek), de kompromisszumokkal.
Ezért ajánlom, hogy nézd meg ezt a gépet. Szerintem nagyon jó. Természetesen LV van rajta, jó a zoom átfogása, kompakt kategóriában az egyik, ha nem a legjobb képminőséggel rendelkezik.
Ezek ellenére én a DSLR mellet döntöttem, mert úgy gondolom, hogy idővel tovább szeretnék lépni az „alapszinten”. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kompakt gépekkel nem lehet nagyon jó képeket csinálni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest