-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
-FreaK- #54409 üzenetére
Első kézből tudok most neked infókat adni, de mint mindent fenntartással kezeld.
Csak az iso!!!!! Az lesz a legjobb barátod. Persze kell a jó AF de nincs az az AF amit nem forog ki a kis szarzsák. Ha sorozatot lősz akkor meg a legcukibb fejek nem lesznek benne abban az 1-2 éles képben ami pont sikerült.Persze minden más fontos de magas iso nélkül zokognék. Nyilván ez is más ha egy üvegfallal körbevett panoráma szobád van ahova egész nap ömlik a fény és szép áteresztő függönyöd van diffúzorként akkor lehet hogy nem kell úgy emelni. Nekünk nem ilyen a kecó
Eleinte vakuzni sem tudod úgy, mert nem jó neki a hirtelen villanás, a bőre se a legszebb a vaku fényétől.Én egy A7 és egy A7II-vel fotóztam (meg egy e-m10-el) és az 55 1.8-at feltéve is sokszor 1250-es iso van akkor is ha van fény. Szóval én az iso-t tartanám elsődlegesnek minden más előtt. De hátha a többiek mást mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest