Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos14

    nagyúr

    válasz Hobbbyt #4286 üzenetére

    jól gondold meg. a Sony LV AF rendszere a kihajtható kijelzővel együtt igen praktikus dolog. a keresője viszont kicsi, ezen nincs mit szépíteni. én is kompaktról tértem át és én is szeretem a LV-t.
    ebben az árban van még egy pár alternatíva, kb. minden gyártótól 1-2. Nikon D60 vagy D3000, Canon 1000D, Olympus E-520, Pentax K-m, és Sony A200 (kvázi u.az mint az A300, de LV nélkül, cserébe nagyobb keresővel).
    Canon-nál és Nikon-nál mindenképp késtabilizátorral rendelkező kit objektívet keress. Oly kit objektíve igen jó, Sony-é max közepes (az új 18-55 már sokkal jobb), Pentax-és pedig erős közepes (kitobi mezőnyben).
    személy szerint a Canon fogása, anyaghasználata nálam dealbreeaker (vásárlást meghiúsító tényező), a Nikon borítása nekem nem szimpi, de ez legyen az én bajom, az Oly fogása, anyaghasználata igen jó, de a keresője sztem nem nagyobb mint a Sony A300-é, a Pentax-nál pedig a kezelőszervek-menük útvesztőben tévedek el, persze ez megszokás kérdése. fogásra a Sony amúgy sztem is jó, az A200 anyaga kicsit kopogós, de az A300 belépő szinten teljesen jó.

Új hozzászólás Aktív témák