Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Az első nap végére le is szűrtem a tanulságot.

    Egy dologban nagyon, kiemelkedően nagyot villant az Olympus az eddigi gépeimmel szemben: Kéznél van.

    Azt a feelinget, hogy ma délután úgy mentem motorozni, hogy gépet a 90mm-es fix obival betettem egy Szemüveg tartó szütyűbe és ezzel együtt be az övtáskába, az nagyon nagy élmény volt nekem.

    Tavaly sokszor indultam úgy motorozni, hogy vittem magammal egy egész kicsi, merev, kompakt Konica Minolta hátizsákban a gépet két objektívvel, de egy idő után leszoktam róla, mert elég fárasztó volt úgy 100km-eket menni, hogy a hátizsákot folyton cibálta a szél. Nem azt mondom, hogy nyugodt lelkiismerettel raktam be az övtáskába majdnem 300 ezer forintnyi fotó technikát, amit ha esetleg borulok, akkor tutira lenulláznék, de ma ennek fényében nem is versenyzősen indultam neki a körnek, hanem nyugisan, 70-kével gurultam egy kellemesen, csomó helyen megálltam, kattintgattam a motorra is, a tájra is.

    Szóval fotózgattam:) Ez az, amit már évek óta nem csináltam. Jó volt, na:) És ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy Olympus OMD, vagy milyen gép van nálunk, de ez a kis váz-kis obi azért tényleg nem elvetendő feature.

Új hozzászólás Aktív témák