- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Az első nap végére le is szűrtem a tanulságot.
Egy dologban nagyon, kiemelkedően nagyot villant az Olympus az eddigi gépeimmel szemben: Kéznél van.
Azt a feelinget, hogy ma délután úgy mentem motorozni, hogy gépet a 90mm-es fix obival betettem egy Szemüveg tartó szütyűbe és ezzel együtt be az övtáskába, az nagyon nagy élmény volt nekem.
Tavaly sokszor indultam úgy motorozni, hogy vittem magammal egy egész kicsi, merev, kompakt Konica Minolta hátizsákban a gépet két objektívvel, de egy idő után leszoktam róla, mert elég fárasztó volt úgy 100km-eket menni, hogy a hátizsákot folyton cibálta a szél. Nem azt mondom, hogy nyugodt lelkiismerettel raktam be az övtáskába majdnem 300 ezer forintnyi fotó technikát, amit ha esetleg borulok, akkor tutira lenulláznék, de ma ennek fényében nem is versenyzősen indultam neki a körnek, hanem nyugisan, 70-kével gurultam egy kellemesen, csomó helyen megálltam, kattintgattam a motorra is, a tájra is.
Szóval fotózgattam Ez az, amit már évek óta nem csináltam. Jó volt, na És ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy Olympus OMD, vagy milyen gép van nálunk, de ez a kis váz-kis obi azért tényleg nem elvetendő feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux haladóknak
- Padavan firmware
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...