Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Az első nap végére le is szűrtem a tanulságot.
Egy dologban nagyon, kiemelkedően nagyot villant az Olympus az eddigi gépeimmel szemben: Kéznél van.
Azt a feelinget, hogy ma délután úgy mentem motorozni, hogy gépet a 90mm-es fix obival betettem egy Szemüveg tartó szütyűbe és ezzel együtt be az övtáskába, az nagyon nagy élmény volt nekem.
Tavaly sokszor indultam úgy motorozni, hogy vittem magammal egy egész kicsi, merev, kompakt Konica Minolta hátizsákban a gépet két objektívvel, de egy idő után leszoktam róla, mert elég fárasztó volt úgy 100km-eket menni, hogy a hátizsákot folyton cibálta a szél. Nem azt mondom, hogy nyugodt lelkiismerettel raktam be az övtáskába majdnem 300 ezer forintnyi fotó technikát, amit ha esetleg borulok, akkor tutira lenulláznék, de ma ennek fényében nem is versenyzősen indultam neki a körnek, hanem nyugisan, 70-kével gurultam egy kellemesen, csomó helyen megálltam, kattintgattam a motorra is, a tájra is.
Szóval fotózgattam
Ez az, amit már évek óta nem csináltam. Jó volt, na
És ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy Olympus OMD, vagy milyen gép van nálunk, de ez a kis váz-kis obi azért tényleg nem elvetendő feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nintendo Switch 2
- RoboCop: Rogue City teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest