- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coves8
tag
Sziasztok!Visszajöttem a fórumra,és látom sokaknak még mindig probléma az ANSI,vagy ISO kiosztás.Mivel én sem tudok tökéletesen vakon gépelni,kinyomtattam egy billentyűzetkiosztást puskának,mára már(3hét) és az ékezetes karakterek 90%pontossággal mennek.Tehát nem kell pánikolni vegyetek nyugodtan akár német kiosztású billentyűzetet,akár ANSI,akár ISO meg lehet szokni!Nem kell matricázni!
A Coguar billentyűzet amit vettem ANSI-nak van hirdetve,én mégis ISO-t kaptam!És nyugodtan rendeljetek külföldről,megéri!Nagyobb választék,és sokszor postaköltséggel is olcsóbb.
És most megvettem a Coguar 700M egeremet is. -
coves8
tag
Ha jól emlékszem keresett valaki viszonylag olcsó fehér mechnikus billentyűzetet ezt találtam véletlen.Német,Iso,de nem tudom milyen kapcsolókkal.Szerintem az ára is jó.[link]
-
coves8
tag
Megjött a Coguar 700k billentyűzetem.Ansi kiosztással rendeltem,német klaviatúrával de ISO jött! Nagyon szuper,bár a brown switchek kicsit hangosak az előző membránoshoz képest.A multimédia gombok membránosak,kicsit kemények,de ez legyen a legkisseb baja.Az UIXsoftwer nagyon jó hozzá,minden szuperül konfigurálható.A legjobb választás részemről.
-
coves8
tag
Sziasztok a Coguar 700k billentyűzetet néztem ki magamnak.Szerintetek érdemes invesztálni bele?Német kiosztású lenne.Nálam főleg játékra van használva,de a feleségem is erről emilezik,ezért kell magyar,vagy német kiosztás!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest