-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz coves8 #27336 üzenetére
Kemeny 10$ az a noname kupakszett, plusz 6.2$ a posta Tajvanrol.
Es meg ISO Enter is van hozza, csak a rovid bal Shift+Í hianyzik a keszletbol.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz coves8 #27338 üzenetére
Csodalkoztam volna, ha 20€-ert lehetne kapni PBT szettet.
Legolcsobb doubleshot PBT-k, ami eszembe jutnak, azok 40$ kornyeken mozognak. (Tai Hao, Vortex szettek)
Meg vannak meg a kinaiak valamivel olcsobban, borzalmas dizajnnalVastag PBTbol a feliratmentesek mennek 35-40$-ert, azt szoktak jellemzoen dyesubolni. (aztan ugy mar 75-80+$ a kesz szett)
Doubleshotban nem lattam meg vastagot.ABSt egyszerubb onteni, nem annyira kenyes a gyartas folyamatara, mint a PBT.
Multkor linkeltem a tDr1v3r altal anyazott doubleshot PBT groupbuy topikjabol egy elrettento kepet.
Ezt a Signature Plastics nevu amerikai ceg kovette el, durvan 80$-ert. (numpaddal mar 100$ kornyeken volt a Granite szett.)
Kivancsi leszek, kuldenek-e ujat a gorbe gombok helyett.[ Szerkesztve ]
-
válasz coves8 #24965 üzenetére
Tudsz ajánlani olyan webshopot, ami postáz ide is és nem horror áron?
Volt már ajánlat, de nem baj, ha lehet válogatni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz coves8 #22671 üzenetére
Nekem a G80-3000LXCHU-0 kivitel kene, de az sajnos nincs a listaban.
Barna kapcsoloval egyaltalan nem gyartanak ISO G80-3000-et, csak amerikai ANSI van.
Linkelt nemet billzet amugy kek kapcsolos.(Gyakran szoktam linkelni egy ~15 evvel ezelotti magyar G80-3000-et, de arrol nincs infom, hogy milyen kapcsolos volt.
Mivel akkoriban sem a piros, sem a barna kapcsolot nem gyartottak, gondolom kek lehetett.Nem lennek meglepve, ha csak a 2005 korul megszunt Hertanal lehetett kapni a magyar Cherryt. Azota sincs egy epkezlab markakereskedojuk sem )
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz coves8 #22012 üzenetére
Coguar jó billentyűzeteket gyárt, és Cherry Mx switcheket használnak amiért plusz pont jár, milyen árban van ha szabad megkérdezni hátha tudok hasonló árban jobbat.. Az ansi kiosztásnak nincs hátránya, csak meg kell szokni és minden ékezetes karakter könnyen írható.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple notebookok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...