- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Synthwave #95799 üzenetére
"Az arukeresos értékelésekkel..."
Nem, ezek alatt nem értékelések vannak, hanem konkrét hiba leírások, meg hogy ennyi-annyi idő után ment tönkre.SkyTrancer: írtam már, de akkor egyszerűbben: minőségi billencsnek (Func-om 2016-os) a 9 év semmi, de semmi. Játszok én is és a két fiam is. Ők nem kímélik... (szerintem túl erősen nyomkorásszák
) napi 8-10 óra használat, hétvégén a duplája. MX Red, nem lötyög, nem zörög. Nem a lelghalkabb kapcsoló, de nem peng, a háza nem rezonál.
Írtuk, h a Redragon egy jó belépő lehet, nem drága, olcsón lehet halkítani, most is azon írok, behoztam a céghezAzt meg senki nem tudja megmondani, h a mittomén' 10 csoportba osztható, 4000 (szerintem ennél is több...) féle kapcsolóból melyik lesz a Te kedvenced (kupak profil és egyéb részletekbe ne is menjünk bele).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest