Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz Throme #69921 üzenetére

    "O-ring lenyomáskor nem engedi koppanni a kupakot a plate-en."

    Ha egy kupak plate-et ér az már rég rossz, eddig összesen egy billenytűzetről tudok ahol ilyen előfordulhat[logi pop kapott egy plusz plate-et feletti műanyag díszréteget de a gyári kupakok is gomba alakúak, valószínűleg pont emiatt, illetve nehéz megtippelni hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb].

    Ha egy kupak plate-hez ér ott vagy óriási a steb wobble, vagy nincs rugó a switch-ben, vagy sokkal rövidebb/kisebb mint gyárilag tervezték, vagy a kupakok lettek nagyon rossz méretekkel átengedve a cq-n.

    Maga az o ring akár a stemre rakod, akár a kupakra akkor is a kapcsolón belül fejti ki hatását mégpedig hogy a stem nem tud akkorát koppani a a kapcsolóház aljában. Vagyis a bottom out "megpuhul", sokan ezt nem szeretik, és ez némelyik halkított kapcsolón is megvan.

    A jó alapot meg meg már párszor leírta, hogy nem halk kapcsolókkal is létezik olyan felépítésű bill ami nem hangos minden szivacs és egyéb trükk nélkül. Tessék az olvasnivalók: [link] , meg egyet gyorsan kiemelve: [link]

    #69928 3.Aragorn:

    GMK botanical, azért a 150€ egy base-ért bőven drágább mint a linkelt 40-50$-os alis.

    [ Szerkesztve ]

    "mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák