Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenix007

csendes tag

Sziasztok!

1.Mekkora összeget szánsz rá?
    Maximum 15-20e
    2.Használt szóba jöhet?

Újat szeretnék
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?

Cougar 200k billentyűzetem nem lehetett javítani, és már kapni sem lehet újat. A cougar vantar nem tetszik.
    4.Mire használnád a billentyűzetet?

Munka,programozás,gépelés.
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)

Ollósat szerettem volna,de ahogy láttam nem igen vannak már a preferenciámnak megfelelők.
    Így egy viszonylag halk mechanikus is megfelel, ha nem tudtok jó ollósat, red és brown switchek tetszenek.
    6.Van konkrét modell ami tetszik?

SPC geat gk630k-t néztem, de nem tudom,hogy szükségem van e erre, illetve van e valakinek tapasztalata vele kapcsolatban.
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)

Magyar kiosztást szeretnék,de ennek hiánya nem kizáró ok.
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)

Teljes vagy tenkeyless,de ez se szükséges.
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)

Rgb világítás(nem kell túl hivalkodó) és ennek programozhatósága fontos lenne.
    Cooler master masterkeys pro l-t találtam 11e-ért az nekem tökéletes lett volna(úgy vélem), de sajnos mire megrendeltem elfogyott.
    Abban az árkategóriában pedig nem találtam minőséginek tűnőt.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák