Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz Melack #63930 üzenetére
Tiszta, érthető.
Nincs valami normális kalkulátor, ami több kölcsönt hasonlít össze táblázat szerűen?
A netrisk-es nem a legjobb. Csili-villi karácsony fa, de a lényeg nem igazán derül ki számomra. Mindegyikbe külön be kell mennem, hogy lássam a részleteket. Egy olyat szeretnék, ahol beírom, mit keresek és kiírja, hogy melyik banknál mi mennyi. -
!Overdose!
őstag
válasz Melack #63802 üzenetére
Ne érts félre, szerintem baromi jó autó. A kategória egyik legnagyobb csomagtere és legjobban alakítható beltere jellemzi. A műszerfal is csak képről furcsa, de ha egyszer beülsz, akkor már nagyon adja. Minden ott van, ahol lennie kell. Viszont kívülről nagyon megosztó, nekem például nagyon nem tetszik.
Munez: 9" széles felnin már egész jól mutat a 205/55R16. [link]
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
giigz
veterán
válasz Melack #63742 üzenetére
Unixos árakat írok, -30%:
Szelepfedél töm.: Ajusa 2,3k
Hosszbordás szíj: Gates 4,2k (= ékszíj)
Vezérműszíj készlet: Dayco 19,2k
Vízpumpa: Dolz 6,7kTehát anyagköltség összesen ~32,4k, a szerelés (én szerelőm max. 10k-ért), de egy "jobb" (precízebb ) szerelő max. 20k-t kérhet el ezért, tehát így összesen szerintem 50-55k-ból ki kell jönnie a dolognak, 75 nagyon sok, 20-25.000 Ft differencia!!!
Ha esetleg valamit kihagytam vagy rosszul írtam szólj, de azt a 75-öt bárhogy nézem, sok.
-
qdak
addikt
válasz Melack #63685 üzenetére
Ma reggel 1 kibeba... Gyalogos u igy raadasul az it majd kozepen, ha elgyurom en vok a hibas mi?
Par napja ugyszint hajnalba indulok, cop elottem nem kozvetlenul, bicos szembe jon, elment a cop is melete, meg se alitottak h se lampa semmi, ha elgyurom mi a hejzet ilyenkor?
Am utana leindexeltek szoval 1 pont leg jar nekik h nem kellett 25-30 al mogottuk mennem.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #63238 üzenetére
En is most szamoltam ki, 30Mf-t koltottunk eddig benzinre meg palyamatricara marcius 1 ota... 7,01 l-es atlagfogyasztas mellett. Szamold ki, az sok kilometer, meg sok Ft havonta. Boven tobb mint amire szamitottunk. kb. duplaja. Igaz van benne egy 800 km krakko, meg ket bp-sopron-bp, de akkor is
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz Melack #62855 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de a pesti Lacetti-t el is indították és kívül, belül, motornál is meglestem és bejön az autó, meg persze mivel csak ennyi pénz van rá így ez van ami jöhet meg esetleg Opel Astra H, de szerintem a Lacetti marad.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
fenergie84
addikt
válasz Melack #62639 üzenetére
Este tudok képeket feltölteni.
Első benyomásra nagyon bejött, főleg az előző kocsikhoz képest, amiket megnéztünk.
99e km van benne, magyar, Karcagról vettük, ott vette az első tulaj márkakereskedésből.
Jól néz ki kívül, belül. Persze 7 éves a kocsi, szóval apró esztétikai dolgok vannak rajta.
Egyetlen egy említésre méltó hibája, h az első szélvédő a lapátok alatt be van repedve, de egyébként az összes szélvédő gyári rajta. Törve nem volt a kocsi, alaposan körbemértem, a baloldali két ajtó lett ködölve egy meghúzás miatt (az eladó kérdezés nélkül mondta, h javítva lettek), de ott is 200 mikron volt a legnagyobb mért érték. Márkaszervizben átnézettük, mondták, h a hátsó féktárcsák és betétek teljesen újak, az aksi kicsit gyenge, meg hogy lejárt a szervizkönyv szerint a 15e km periódus, szóval szervizeltetni kell.mod: nagyon nyugdíjasban küldöm, szóval a fogyasztás remélem nem lesz sok, most 8 litert írt a rendszer.
Ja és kaptam hozzá gyári toyota alufelnire szerelt 80%-os téligumikat
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #62128 üzenetére
ezen nem segít, műanyag a rudazat, meg a ház meg a mittudomén micsoda, volt ebből para már annak idején is, ezt a faceliftnél vezették be, de már gariban cserélték aki kérte, fémre. mi későn tudtuk meg, ezért maradt a régi. most feküdt le.
amúgy az a kocsi egy csoda, gyári rajta még minden ami nem szűrő és nem folyadék, akku is gyári, izzót talán kettőt kellett cserélni a 8-9 év alatt, még a fékhez sem nyúltak... egy műanyag bolha tört el és csókolom. jó mondjuk nem is futott sokat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #62106 üzenetére
nem, a felniről lemondtam, meg a karosszériázás is csúszik fél évet... most erre elment a pénz, meg úgy sem bírom ki, hogy ne vegyek akksit (mondjuk ez nem kibírás, tényleg ratyi szerintem)
A 27k az akkura szerintem is sok, 20-23k-ból a világból kiszaladsz, de az alatt is meg lehet úszni jóval. pü
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #62097 üzenetére
fék majd nekem is lesz, meg stabpálca és talán szilent, plusz téli gumi, de az ilyen tudott meg kopó dolgok nem érdekelnek, ki kell cserélni
az egyszerre sok ami zavar, ami meg nagyon zavar, amikor ki akarnak cseréltetni mindent tök feleslegesen, meg megpróbálnak hülyének nézni meg lehúzni... ezért szoktam ilyen pánikszerűen megbízható szerelőket keresni itt, mert rengeteg az ilyen, és ha belefutsz, az keményen fizetős.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Melack #61478 üzenetére
Azzal viszonylag eccerűbb, de azért ott is kéne ezt-azt faragni... Ugye a gyári ifa blokk 1.3 literes, arra van belőve minden. Ha veszel egy bontőban egy hátulja törött 1.8 digifant, azt komplett futóművestűl kell áttened a donorba... ABS tárcsafék, 5 váltó, és G2 hűtője, meg persze a computer, az összes sallangjàval..
Azért megnézném a lámpánál a zemberek arcszerkezetét, mikor a varnyú katapultàl mellette..."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Melack #61476 üzenetére
Háát, necces.
Volt valamennyi hely emlékeim szerint a varnyúban, de a futóműve, meg a kormányműve gyalátazosan sz@r.
Azért egy 1.8 GTI blokkal lehet bepróbálkoznék, azt gombokért lehet venni.
A váltóalagutat úgyis neked kell kialakítani, mert a 2 üteműben nincs.
De sztem a négyüteműben is jól nézne ki egy 1.8 GTI...."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Melack #61429 üzenetére
Ha olcsó tuningot akarsz:
Veszel egy 4 ütemű trabit.
Motor kuka.
Kettesgolfból futőművestől egy 1.3 hengerenkénti injektoros motor bele. 80 nyihaha.
Engem annó, egy ilyen sötétkék alázott meg, a 22. kerületben....."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Melack #61318 üzenetére
Beledőlsz a Mol kardba. 50 liternél 300Ft. Gondold végig, a 300ft miatt fogod pont most telerakni, vagy a tudat miatt, h _olcsóbb_?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Land
veterán
válasz Melack #60648 üzenetére
Feltételezem minél fiatalabb annál kevesebb vele a baj. Legyen szép állapotú és megbízható. Ha X típusból döglenek az 5 évesek, de egy Y típusból a 10 évesek megbízhatóak, akkor inkább utóbbi...
"Sedan, kombi?"
Jöhet ebből is abból is. Aztán ha van pár konkrét típus akkor elkezdem olvasni róluk a teszteket.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
giigz
veterán
válasz Melack #58393 üzenetére
Én sem akarok kiadni érte ennyit, de meg kell tenni, mert most megveszem az újakat, és akkor amíg ezt a kocsit tervezem 4-5 évig, addig tökéletes lesz.
Neked egy szett Sava Eskimo S3 + (nagyon jó tapadással, de nem vészes árral) 50k körül kijönne. Ezzel garantáltan jó tapadás mellett tudsz közlekedni.
Használt darabja is 6-8k lenne, tehát 24-32k, 50-ért meg vadi újat kapsz, és kipipálhatod a gumi kérdést, használtnál meg 2-3 év múlva vagy megint használtat veszel, vagy akkor kell újat venned.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz Melack #58382 üzenetére
Nem tudom, de neked hányszor jutott az eszedbe, hogy eladj amúgy teljesen hibátlan abroncsokat? Mert nekem még soha, és ha így belegondolok, nem is akarnék ilyet csinálni.
(#58386) Dr.Zoo: a DOT meg a mintamélység ilyen nulladik szűrőnek megfelel, ami sokkal érdekesebb, az az, hogy van-e bármi rejtett sérülése az abroncsnak.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
őstag
-
őstag
-
fenergie84
addikt
-
-
!Overdose!
őstag
válasz Melack #55775 üzenetére
Nem akartam vészmadárkodni, de olyan gyenge minőségű fékalkatrészekkel ne csodálkozz rajta, hogy visít. Nem biztos, hogy el fog múlni, sőt ezek általában olyan hamar elkopnak, hogy jobban megéri a drágább, de jobb minőségű.
Taat: Ott is laksz? Egyszer megnézném már élőben azt a szépséges Golf-ot. Ismerősömék is abban az utcában laknak, talán a 22-ben.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest