Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DZs
senior tag
válasz fenergie84 #62641 üzenetére
Sok koccanás mentes közlekedést benne! Kíváncsi vagyok, hogy milyen használni. A szélvédő cserével ne várj, mert ablaktörléskor tovább fog repedni.
Toyotám nem volt még, de családban van Yaris és Prius és ültem Aurisban, de nekem a Yaris nem tetszik sehogy se, az Auris belseje meg nem jön be. A Prius viszont nem rossz, de még nem vezettem, igazi véleményem még nincs.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz fenergie84 #62641 üzenetére
Nem tűnik rossz vételnek, a szélvédőt tényleg érdemes lenne megcsináltatni - nem mókás, mikor menet közben reped végig....
Grat hozzá, és sok balesetmentes kilómétert.
Más: hétvégén szülőket, nagyszülőket megfurikáztattam a Nubirával. Nagypapa beült a vezeőülésbe, és közölte, hogy itt minden messze van tőle - nah ja, 190es magasságom mellé az ő 170je tényleg "aprónak" tűnt az ülésben. Viszont a Panda is ott volt, és azt nézte, hogy a kocsim motorterében elfér a fél Panda - a csomagtartóban meg a másik.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tefal turmixgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest