Új hozzászólás Aktív témák
-
DZs
senior tag
válasz
fenergie84 #62641 üzenetére
Sok koccanás mentes közlekedést benne! Kíváncsi vagyok, hogy milyen használni. A szélvédő cserével ne várj, mert ablaktörléskor tovább fog repedni.
Toyotám nem volt még, de családban van Yaris és Prius és ültem Aurisban, de nekem a Yaris nem tetszik sehogy se, az Auris belseje meg nem jön be. A Prius viszont nem rossz, de még nem vezettem, igazi véleményem még nincs. -
Melack
veterán
válasz
fenergie84 #62641 üzenetére
Nem tűnik rossz vételnek, a szélvédőt tényleg érdemes lenne megcsináltatni - nem mókás, mikor menet közben reped végig....
Grat hozzá, és sok balesetmentes kilómétert.
Más: hétvégén szülőket, nagyszülőket megfurikáztattam a Nubirával. Nagypapa beült a vezeőülésbe, és közölte, hogy itt minden messze van tőle - nah ja, 190es magasságom mellé az ő 170je tényleg "aprónak" tűnt az ülésben. Viszont a Panda is ott volt, és azt nézte, hogy a kocsim motorterében elfér a fél Panda - a csomagtartóban meg a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged