- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dany007 #57698 üzenetére
nézd, nem akarom elvenni a kedvedet, olyat vegyél amit szeretni fogsz, csak legyél tisztában a lehetőségekkel
(azt meg, hogy valaki bevállalja a rossz hír hozó szerepét, ami miatt óhatatlanul kap nálad egy negatívat tudat alatt, azt meg becsüld meg, hogy nem csak a válladat veregeti, hogy dejósrácvagy)
-
Dany007
veterán
válasz MunezXBK #57699 üzenetére
Ejha de szép!
De ez biztos nem jönne ki 800k-ből még akár jövő tavasszal se!@DeFranco:
De pedig az lenne a lényeg. Ha lehet el kell venni a kedvet. Aztán ha nem sikerül na akkor van minden lehetséges bukta, legalább fejben kizárva.
Szóval nem gond, egyáltalán nem veszem rossz néven mint ahogy azt gondolod. Kell az infó hogy átfogó képem lehessen.@DZs:
Nekem is ez tűnik az egyik legkorrektebb "választásomnak" ezidáig. Gondolom jövőhéten már nem lesz fent. Az ilyeneket piszok gyorsan elkapkodják...
Ha már zsebbe lenne a pénzem és Defranco még egy kicsit tovább fosatna ( ) valószínű már hívnám is a tulajt és egyeztetnék egy időpontot... : )[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dany007 #57703 üzenetére
Defranco még egy kicsit tovább fosatna
attól még, hogy nem Rovert veszel, hanem Mongyőt, attól még simán szívhatsz akkorát vagy nagyobbat is, mint egy... akármivel... csak hogy aztán ne legyen az, hogy mert én azt mondtam, hogy ha Fordot veszel nem lesz gond...
én amúgy ezt is olcsónak tartom tekintettel arra, hogy fél éve focusok nem voltak normálisak ennyiért, igaz fele ennyi futással, meg egy kisebb (gazdaságosabb) motorral. de belekötni nem tudok. látni azt nem lehet semmit, mert kívülről fekete, az mindent eltakar a képen, belülről meg olyan sötétek a képek, hogy semmi lényeges nem látszik
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #57709 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy te mondtad. Az én mondom. Valamiért megbízom a Fordokban. Eddig volt vagy 4-5 a családban és egyikkel se volt soha semmi... Fillért nem kellett rá költeni pluszban.
Én is próbáltam nézni közelről, de a fekete engem is beszivatott...
De mindegy mert tavaszig úgyis elviszi valaki.
De Mondeo alá tényleg nem fogok menni... : ) Akkor már inkább buszozok.@DZs:
Mondjuk arra nem gondoltam, hogy valakinek ez már annyira idős, de tény...
Múltkor láttam egy hasonló kaliberű de régebbi Mondeot. Racsing felnikkel... morcosított pilácsokkal... tényleg gyönyörű volt és full extrás... 450k-ért. Nem volt fent egy hétig!
Persze ilyenkor kérdés mennyire volt széthajtva.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Ezt mondjuk sose értem, kit érdekel a kora? A motorban benne van még ugyanennyi kilométer,
ha a kasztni nem rohad stb. és kicseréled amit kell, kit érdekel hány éves? Baszott nagy, kényelmes,
az a 2 literes egy jó kis motor, szerintem jól is néz ki (az új fordok hányadékok).
Attól mert újabb egy autó nem kell rá gumit vagy fékbetétet venni? -
dabadab
titán
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dany007 #57711 üzenetére
Általában a "morcosított, racsingos, tuningboxos, nagykipuffos" példányok, amitől sikítva szoktam menekülni.
Miért?
Rém eccerű:
Megveszi a boyracer, majd elkezdi "tuningolni"
A nem sok kápével rendelkezők a homasitás kopoltyúval, a több kessel rendelkezők vesznek tuningboxot, alufelnit, módosított vezmű. tengelyt, stb.
Aztán megállnak a pirosnál, (vagy az elvetemült fajta viszi a hungaroringre a gyorsulási napra) (vagy Tökölre), és megmutatja ki a király.
Mikor aztán egy full széria 2.7TDI rommá alázza rájön, hogy komolyabb tuning kell.
Utána belekókányol sok vödör 10.000 forintost, majd miután még mindig megeszik a széria autók nagyobb lökettérfogattal, és egy gyári csigával, sírva eladja "ezt a fost"."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
most egy sima belso huesu tarcsatnem laal meg? huhaaa
udv
neduddki
mod: ex-Kiksig: Te pintek este esco parkolokba jarsz, fujjjj egy vilag omlott ossze:- (((
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fenergie84
addikt
Az olasz használt autó piacról mit lehet tudni?
Mert nézegetem az S-max árakat, és olcsóbbak mint itthon, meg mint Németországban... -
giigz
veterán
válasz fenergie84 #57718 üzenetére
-
-v-
addikt
válasz dabadab #57713 üzenetére
Hát azért olyan csomó nincsen Ez egy 2001-es autó, nem egy 30 éves oldtimer ami a garázsban áll évek óta és minden tömítés elöregedett rajta... de mondom, amit kell azt kicserélteted. Látod itt az ezer éves lefingott omega, aztán semmi baja
Az persze más kérdés, ha elhanyagoltak egy autót...[ Szerkesztve ]
-
DZs
senior tag
Az olaszoknak két kocsijuk van. Egy kicsi a hétköznapokra, amit törnek, zúznak (te ezeket látod) és egy nagy (ezeket te nem látod), amit a garázsban és ünnepekre tartanak, emiatt féltik, óvják, nem törött és nem zúzott.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
"Az olasz használt autó piacról mit lehet tudni?"
Azt hogy le tudod kérni egy kis protekcióval a kiszemelt autó szerviztörténetét ha van szervizkönyv, ha nincs (legalábbis a VW-nél működik)
Haver sztorija: négyesgolf 1.9tdi, 167e km-el vette, 1évvel korábban 300e km-el volt szervízben olaszban...
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
DZs
senior tag
válasz fenergie84 #57724 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy olasz, hanem az, hogy az a példány milyen. Meg kell nézni.
-
zoo8800
veterán
-
tresh
veterán
Engem az se zavart volna a 400k mutat az óra a sima 1.9tdi nagyon jó kis blokk és ha karban volt tartva vígan megy az tovább is motor generál nélkül
De ahogy írták itthon fiatal/olcsó/kevés km-es autók a menők mert ami 200k-t ment az nem autó...
(#57734) TaaT:Akkor minden neppernek swift 1-et kéne árulnia 99999 után újra kezdődik a számolás úgy is
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz Dr.Zoo #57714 üzenetére
Igen igen... Ezért tartok az ilyentől én is! Egyébként tetszett a levezetése.
Hasonló kicsit, mint amikor a Mondeoval bejött mellém egy "tuning" 2-es Golf! De valami 120-130km/h környékén. Hallani lehetett csukott ablak mellett, hogy visít szegény Golf... Én meg 5.-ben nyomtam neki egy kis gázt és otthagytam a fenébe...@[rvilike]:
Igazad van, de az is hozzátartozik a story-hoz, hogy olyan 250k km-nél komplett motorfelújításon esett át a gépezet. Plusz mielőtt megkaptam azért rendbe lett rakva rendesen. Mármint a futómű a fékek meg hasonlók... De azért tény na, hogy a legtöbb autó 750-800k km-nél már rég darabjaira hullott volna.
Mikor most tavasszal műszakin kicserélték a légszűrőt meg az olajszűrőt... hát elég csúnya látvány fogadta őket.. Azt mondták elég durván nézett már ki... De mégse volt semmi gond vele, se fogyasztásban se másban nem mutatkozott meg.[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz Dany007 #57665 üzenetére
Igazabol a volvon nagyon nehez megmondani a futott kilometer, nalam a kormany egyetlen egy helyen van megkopva egy nagyon kicsit. Az automata valto gombjan meg aztan semmi
A T5-ben jo a turbo jo az automata, szinte orokos, en azt vennek, ha csak nem talalsz egy olyat amibe mar beleboritottak a vetelarat. A T6-ban es a 2.9-es szivoban garantalt az automata leterdelese valamint a T6 legendas a turbo gondokrol is.
Es ezek melle jon be jopar szinten huzosabb tipushiba. Az enyemben volt egy automata javitas 2400 dollarert mielott megvettem volna, aztan jott egy szinten $2400 dollarra ertekel kormanymu javitas es egy $600 dollaros kozponti zar modul csere, na itt adta el a tulaj 2000 dollarert miutan csak a valtora koltott 2400-at par honappal elotte.
Nalam van bonto, meg magam szerelem igy egesz barati aron ki lehet jonni vele, de a amugy brutalis lenne, nem veletlenul ilyen aron mennek ezek.
A borrel meg nagyon figyelni kell, mert... Aztan honapok mulva elkezd kitoredezni a festek es ugy fog kinezni mint a marvany. Valaki irta a Volvo topikban, hogy pont igy jart.
3 autom van atlag, ezert gyakran jarok a bontoba, rengeteg s60-s80 van , szinte mindben szet van repedezve az ules.2003-2004 tol mar mas fajta bort hasznaltak, azok sokkal jobban megmaradnak.(tudom,hogy arra nincs keret)[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz gaborbol #57736 üzenetére
Huh, hát ezek elég súlyos árak...
Olvastam is egy olyan hirdetést, írtam is ide korábban... hogy az autó tipp-topp állapotban amit az elmúlt 1 évben ráköltött 1 millió forint számlái is bizonyítanak... És az egész autót valami 7-800 ezerért rakták fel eladni...
Most akkor ez azt jelentheti, hogy tényleg van egy tipp-topp autó eladó sorban, vagy csak a tulaj rohadtul megakar tőle szabadulni mert állandóan csak a gond van vele...Egyébként nekem is feltűnt, hogy így 6-700k-tól kezdődnek ezek a típusok és egészen 1,3-1,4 millióig mennek. Majd 1,5 milliótól kezdődik a 2004-es típus...
Ez a bőr dolog meg brutális! : o le vagyok döbbenve...
-
Dany007
veterán
válasz MunezXBK #57739 üzenetére
De, de aztán jött az ellenvélemény is egyből! Hogy lehet csak normál állapotban akarta tudni az autót hogy még pénzért eltudja adni ne csak a bontóba...
A fa...z tudja mi az igazság ilyen esetekben. Még mindig lutrinak érzem az egészet.szerk.: annak vajon van jelentősége, hogy az autó állapotára odaírják, hogy "normál" vagy "kitűnő". ? erre se lehet sokat adni, mi? : /
@gaborbol:
"2003-2004 tol mar mas fajta bort hasznaltak, azok sokkal jobban megmaradnak.(tudom,hogy arra nincs keret)"
Remélem jövő tavaszig esik az áruk még rendesen aztán hátha. De tényleg nem lenne jó belefutni két ilyen 2000$-os mutatványba mert akkor bizony ott fog megrohadni a parkolóban... =/
[ Szerkesztve ]
-
upsyka
aktív tag
válasz Dany007 #57740 üzenetére
hát kérdés,hogy kinek éri meg a kocsi árán felül bukni még 300k-t..inkább a bontóba adjanak érte 100k-t,mintsem még én fizessek,csak hogy elvigyék!gondolj bele: TE megcsinálnád?ezt az egyszerű kérdést kell csak feltenned magadnak és ott a válasz
sajnos naívak vagyunk mi magyarok és minden szépet-jót elhitetnek velünk,mert el akarjuk hinni lásd óratekergetés[ Szerkesztve ]
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
Dany007
veterán
válasz upsyka #57741 üzenetére
Hát én biztos nem csináltatnám meg ha előre tudnám hogy ennyi és aztán csak annyiért tudnám eladni.
De akkor ő mért csinálta? Vagy csak kamu, hamis számlák stb?Meg lehet az is, hogy mivel 1 év alatt gyűlt össze és csak javítgatta, javítgatta aztán tele lett a f...sza az egésszel és azért adja el... Bontóban lehet még ennyit se adnának érte.
Ja én is elég naivan álltam hozzá. Főleg a rejtett hibák meg a plusz költségek terén. De v.színű azért, mert eddig ezt tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
upsyka
aktív tag
válasz Dany007 #57742 üzenetére
igaz,lehet,hogy egy év alatt folyamatosan adta ki ezt a pénzt érte,nem egybe..úgy érthető,bár én a helyébe elsőre átvizsgáltattam volna fullra,hogy kiderűljenek a hibák,hogy elötte el tudjam adni. /
de cigány vagyok/
számlát meg nem is olyan nehéz szerezni...[ Szerkesztve ]
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
giigz
veterán
válasz Dr.Zoo #57745 üzenetére
Akkor már Toyotát, benzinest, visszapillantó és ablaktörlő nélkül, a gumikat 1 barral túlfújva, ültetve, légbeömlőt elzárva, és 30-nál 5.-be kapcsolva, a fordulatszámot pedig szigorúan 1500 alatt tartani. Így 2,6 literrel el lehet járni, akár kevesebbel is, vegyesben pedig 4 literrel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest