-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ez az. Permetszerhez tényleg jó, lehet állítani a szórás mértékét.
dabadab
TC-n volt annó egy Focus-os cikk, szerintem megvan neked is.
S60 előtt szóba jöhetett az S40 is, néztünk párat, de rokon szerelő lebeszélt róla, illetve a 2.0-s motorról több helyen is olvastam, h nagy az étvágya."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
giigz
veterán
Köszi srácok
-
dabadab
titán
válasz runner 125 #58603 üzenetére
Ami problemas Ford dizelrol tudok, az a Ford sajat fejlesztese volt, a PSA dizelekrol nem hallottam meg rosszat. Arrol mondjuk fogalmam sincs, hogy a szobanforgo S40-be melyik kerult.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
giigz
veterán
Ez nekem tökéletes is lesz
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Szevasztok!
Szerintetek van olyan autó, ami kijön névre írva ~100 ezerből? 1-1,5 év műszaki, menjen megálljon.
4 ütem, 4 ajtó, emberibb csomagtér, a tank ne legyen a motortérben. Kb. ennyit akar...
Rokon napi 50 km-et tenne meg vele....
Skoda 120. 1.3-as Wartburg, és hasonlók megfelelnek a célra? PL.ez?
Vagy tudtok jobbat?
Köszi előre is
- meg lettem bízva -
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
giigz
veterán
válasz Earl_Muttley #58611 üzenetére
Tegyen még bele 50-100k-t, és üzembiztos autója lehet, kevesebb fogyasztással, és nem attól félve, hogy melyik pillanatban esik ki a kerék.
-
runner 125
nagyúr
Félre ne érts, 100-ért még jó bicikli sincs, nem autó.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
ennyiért max. robogót
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #58614 üzenetére
Mondjuk ennyiért használtan már egész jó túra bicót lehet kapni
Give them hell Ukraine!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz runner 125 #58614 üzenetére
Szakadtabb szoci gépek se? :S
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Bati0501
őstag
Persze,aki ilyen autót vesz,azért teszi,mert 1,megteheti 2,ki tudja használni.Ha nekem is lenne egy ilyenem én se 120-al mennék...Ezért is-akartam-írni az előző hsz-emben,h biztos ment vele rendesen.
De miért,szted ha normálisan bántak vele-hajtották,de megkapta,amit kellett-akkor ennyi km alatt nem lehet semmi baja?Tudom,nem vagy monitoronkeresztülmindentmegmondóegyautóról,mert senki se az,csak nem "árt meg" azért,ha huzamosabb ideig sokáig mennek vele?Mert gondolom ennyi km-el a háta mögött megtett egy párat úgy,h igencsak szedte a lábát... -
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #58618 üzenetére
azok a mai viszonyok között és koruknál fogva is életveszélyesek
maximum falura, szódával de egy közepesebb városban már biztosan nem lehet velük rendesen közlekedni
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #58617 üzenetére
Ezen az első teleszkóp többe kerül mint 100e
Give them hell Ukraine!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #58622 üzenetére
fél év tömegközlekedés, masszív spórolás, majd egyes suzuki-t vevés
-
hdman
őstag
-
-v-
addikt
válasz runner 125 #58617 üzenetére
Jó gép Valami ilyen AM masinában én is gondolkozom mostanában, régen csak xc ment főleg, bár már akkor is jobban szerettem lefele menni Azóta meg még gyengébb és lustább lettem...
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Aki esetleg karosszériást keres, annak bátran ajánlhatom aphra2 kollégát!
Nagyon korrekt áron, rekord gyorsan összerakta, kijavította a kis fábiámat, aminek szétzúztam az elejét. Ráadásul olyan információkat is megosztott velem, amit több autószerelő is elfelejtett közölni az elmúlt két évben (hűtővízfolyás, "rejtett" sérülések, bónuszként még egy szöget is talált a kerékben). -
runner 125
nagyúr
válasz MunezXBK #58604 üzenetére
Csak most látom, állat lett.
Kár, h ez a sötét szín ennyire kényes.TaaT
Jóárasítva vettem 2 éve a komplett bicót, akkor utolsó db volt Mo.-n, mivel 2010-es rakin maradt modell volt.
hdman
Thx.
[rvilike]
Noh igen. A lefelé száguldozást én is bírom, csak kár, h előtte fel is kell tekerni, mi?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tucsok.
senior tag
Golf V-öt szeretnék venni, (most 2004-es 1.4 Polom van) melyik motor ajánlott?
"So say we all"
-
zoo8800
veterán
válasz #27813376 #58638 üzenetére
Mit miért?
Ha ugyanaz a motor lenne, akkor pl. egyezne a furat-löket, vagy a köbcenti, de nagyon nem egyezik. A TDCI és a HDI egyezik, de a VW-féle CR TDI adatai mások. Ezt Te is könnyen ellenőrizheted, keress elő pár katalógust.
Tök más a vezérlés, a vízpumpa, stb. Igazából semmi egyezést nem találtam a két konstrukció közt.Légyszi mondj egy párat
rip and tear, until it is done
-
törölt tag
válasz zoo8800 #58641 üzenetére
Érdekesek ezek a dolgok
Ne legyél biztos abban, hogy a VW sokat hozzányúlkált volna, hiszen sose volt 1.6-os CR motorjuk, míg a PSA-nak igen, tehát volt kitől tanulni. Mint a közös nyomócső létjogosultságát is elismerték.Amúgy amit említettél, közel sem mind egyforma még konszernen belül sem:
1.6 HDi 75,0/83,3
1.6 TDCi 76,0/76,5A Mazda is ezeket használja kisebb módosítással.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Vettem egy V40-es Volvot, van rajta pár karc, ahogy parkolgattak vele. Milyen módszert javasoltok hogy minél jobban tudjam retusálni a hibákat? Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest