Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemmaradtnév

tag

Sziasztok

Édesapám venne új céges gépet, azzal a csavarral, hogy mindenképpen külsős számtech bolton keresztül bonyolítja az üzletet. (A miérteket nem tudom pontosan, de nem is lényeges) Kicsit tartok ezektől a bizniszektől, amikor egy bolt épít gépet valakinek fix keretből, szóval jó lenne, ha kicsit meg tudnánk mondani, nagyjából mik az elvárások feléjük és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ebből adódik, hogy nem feltétlenül kellenek most pontos típusok, csak egy kis segítség, hogy mi az ami megfelelne a céloknak

250 ezer forint a maximum (ezt nyilván nem muszáj elérni)

Általános irodai felhasználásra kéne, nagyon hangsúlyos lenne a (viszonylag) nagy méretű képek gyors megnyitása/kezelése és abszolút kiesik a játék/tervező program (bármi amihez komoly vga teljesítmény kéne). -> az lenne a cél, hogy ne kelljen várni képek/word megnyitására, tehát lehet hogy elsőre túlzónak tűnik ez az összeg egy ilyen célra szánt pc-re, de több mint 5év használatra szánnánk, szóval a fő kérdések: processzor, RAM mennyisége (érdemes 8+giga?), mekkora ssd-t érdemes? (mellé én 2 TB-nyi merevlemezt gondoltam, amit majd bővítenénk amikor kell)
    Semmilyen alkatrész nincs amire tekintettel kéne lenni. Perifériák vannak.

Köszönöm :)

(És bocsánat, ha valami félreérthető, ha hülyeséget írtam, vagy ha pontosítás kéne, próbálom majd javítani, ha felhívjátok a figyelmemet rá)

Új hozzászólás Aktív témák