Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biomokus
tag
Sziasztok!
Segítséget szerenték kérni Tőletek! Múlt héten vásároltam egy komplett PC-t monitorral a sivatagos boltból, összeszereléssel és GLS-kiszállítással (190 km). Tegnap megérkezett a gép, kicsomagolás után a ház oldalát leszedve kiderült, hogy valahol útközben a Deepcool Gammaxx 400-as hűtő levált a processzorrról, a PWM-kábel tartotta csak az alaplapon, illetve a VGA hátlapja. A VRM egyik hűtőbordáját láthatóan összekarcolta a hűtő, a RAM-ok felső élein hűtőpaszta nyomok láthatóak. Felvettem a céggel a kapcsolatot, küldtem nekik képeket a gép belsejéről. Azt ajánlották, hogy küldenek jövő kedden egy futárt a gépért, küldjem el nekik. Válasszak egy Arctic Freezer 34 vagy egy Arctic Freezer 12 CO hűtőt (melyik lenne a jobb választás vajon?) a Gammaxx 400 helyett, ők összerakják és tesztelik a gépet a régi alaplappal, hogy minden rendben van-e vele.
Az a gondom, hogy nem tudom, mekkora kárt okozhatott esetleg a hűtő az alaplap alkatrészein. Tudják vajon úgy tesztelni, hogy tényleg kiderüljön, ha gond van, és ne egy év múlva álljon meg az alaplapon valamilyen alkatrész? Kérhetek egy típusazonos új alaplapot (ASUS B450-F Strix Gaming) többletköltség nélkül? Ha nagyon nem akarnak együttműködni, csak a teljes megrendeléstől állhatok el? Gondolok itt arra, hogy a monitort nem küldeném vissza. Egyáltalán elállhatok a vásárlástól adott esetben?Nagyon köszönöm válaszaitok előre is!
Üdv: Biomokus
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest