- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biomokus
tag
Sziasztok!
Segítséget szerenték kérni Tőletek! Múlt héten vásároltam egy komplett PC-t monitorral a sivatagos boltból, összeszereléssel és GLS-kiszállítással (190 km). Tegnap megérkezett a gép, kicsomagolás után a ház oldalát leszedve kiderült, hogy valahol útközben a Deepcool Gammaxx 400-as hűtő levált a processzorrról, a PWM-kábel tartotta csak az alaplapon, illetve a VGA hátlapja. A VRM egyik hűtőbordáját láthatóan összekarcolta a hűtő, a RAM-ok felső élein hűtőpaszta nyomok láthatóak. Felvettem a céggel a kapcsolatot, küldtem nekik képeket a gép belsejéről. Azt ajánlották, hogy küldenek jövő kedden egy futárt a gépért, küldjem el nekik. Válasszak egy Arctic Freezer 34 vagy egy Arctic Freezer 12 CO hűtőt (melyik lenne a jobb választás vajon?) a Gammaxx 400 helyett, ők összerakják és tesztelik a gépet a régi alaplappal, hogy minden rendben van-e vele.
Az a gondom, hogy nem tudom, mekkora kárt okozhatott esetleg a hűtő az alaplap alkatrészein. Tudják vajon úgy tesztelni, hogy tényleg kiderüljön, ha gond van, és ne egy év múlva álljon meg az alaplapon valamilyen alkatrész? Kérhetek egy típusazonos új alaplapot (ASUS B450-F Strix Gaming) többletköltség nélkül? Ha nagyon nem akarnak együttműködni, csak a teljes megrendeléstől állhatok el? Gondolok itt arra, hogy a monitort nem küldeném vissza. Egyáltalán elállhatok a vásárlástól adott esetben?Nagyon köszönöm válaszaitok előre is!
Üdv: Biomokus
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest