- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ribizly #2346 üzenetére
Ahogy írtam az Amlogic alapú boxok LibreEleccel tudják on-the fly konverziót, sztereóba mindenről tud konvertálni, de 5.1-ben is tudja a AC3+ to AC3-ba, egyszer én is használtam ezt.
Android alatt is tudja, de sokkal gyorsabb és jobb sd kártyáról LibeElecet indítani.25 USD ért már kis szerencsével van amlogic 905w-s box 1GB RAM, 8GB NAND. (Tanix T3 mini) LibreElechez elég, nem kell több, flottul megy rajta.
vagy most 31-2 USD körül megy egy 905x-es (jobb) MAGICSEE N5 2GB/16GB, de névtelenebb.Ez sem olyan rossz (nevesebb), de nincs ratt optika
ezen van + BT is
905x jobb, mint a 905w
-
Necronom
senior tag
A gondot az okozza a hozzászólónál, hogy olyan csatornát néz (vagy onnan származó anyagot) ami áttért a AC3+-ra (Neflix)
Igen, ott a pont...ezt sajna nem valoban nem lehet elkerulni online media eseten
De tudjuk, hogy mindenre van azert egyszeru megoldas (le kell tolteni egy mar atkodoltat)A család is egyfélét kezeljen mindenhol az egyszerűség kedvéért.
Szerintem nagyon jol tetted -
válasz
Necronom #2345 üzenetére
A gondot az okozza a hozzászólónál, hogy olyan csatornát néz (vagy onnan származó anyagot) ami áttért a AC3+-ra (Neflix) és ha az erősítő nem tudja az AC3+-t akkor nem mehet a hang 5.1 passthroughban, mert nem tudja dekódolni. (vs. a WD live sem tudja szetreóba átkódolni szoftveresen, ezen segíthet a KODI)
Egyébként nekem is csak használt mások által levetett/javított erősítőim vannak (egy nem is HDMI-s Marantz SR4400 szép hangja van) és jól megvagyok velük (sőt a dobozok is használtak). 1x jártam eddig csak úgy, hogy KOPDI-ben be kellett kapcsolnom a AC3+ to AC3 átkódolást. WD Live nekem is a polcon van, mert olcsó Amogiccal/LibreElec-cel elárasztottam a lakást. A család is egyfélét kezeljen mindenhol az egyszerűség kedvéért.
-
Necronom
senior tag
válasz
ribizly #2346 üzenetére
Egyébként azok a kínai csodák, amik most "menők" (pl. Z69 PRO TV Box) tudják ezt az onthefly dolgot?
Csak szoftveresen tudjak, a Kodi, SPMC megoldja Android alatt, tukepp minden megszolal optikan, azaz nincs olyen formatum, ami csendben maradna optikan
De igazabol sok erosito is meg tudja oldani a konverziot, pl a Denon is (ezt ismerem), johet barmi befele optikan, abbol vagy AC3 lesz, vagy DD, ill DTS 96Khz-ig barmi
Libre Elelec alatt sem talaltam olyan formatumot, ami ne szolalna meg, de itt mar nem tudom, hogy a Kodi oldja meg, vagy az erositom...ps: letezik ffmeg Androidra is, most neztem
bar mondom, nem hianyolom
-
ribizly
veterán
Köszi a gyors választ, de ahogy (#2345) Necronom is írta az nem biztos, hogy a legjobb megoldás számomra, mert egyben van egy 5.1-es cucc (Samsung HT-Z210), amit nem fogok lecserélni. De jó tudni, hogy van ami tudja ezt a dolgot onthefly, meg közben rátaláltam, hogy ffmpeg-el tudok itt mindenféle konverziót elkövetni (ami ráadásul meg is oldja a dolgot).
Egyébként azok a kínai csodák, amik most "menők" (pl. Z69 PRO TV Box) tudják ezt az onthefly dolgot? -
Necronom
senior tag
Tobbszor gondolkoztam rajta, hogy az uj hangszabvanyok miatt le kene csereljem az erositot (Denon AVR1804) de egyreszt nem visz ra a lelek, masreszt meg tud szolni rendesen stereoban is, nem ugy mint a mai darabok, amik mar kinosan szolnak), de jol atgondolva ezt nem fogom megtenni, filmezeshez a szobaban szvsz eppen elegendo a 6.1 DD, DTS is
Raadasul egy uj erosito vasarlasa +uj hangfalak vasarlasahoz vezet(het), ami messze mar nem egy olcso mulatsag, itt most tobb szazezerrol beszelunk mar, de inkabb kozelitunk a fel millahoz...
Mindezt egy 20 ezres TV boxert?Jo persze nem, hanem a filmek hangjanak az elvezeteert....De vajon ki az, aki ezeket kihasznalna, hiszen a filmeknek nagyon keves szazaleka (azok is csak eredetiben) tartalmazzak az uj hangsavokat es az 5.1-nel tobb csatornat....Raadasul sokak a TV boxokat kizarolag TV-n hallgatjak, viszont megis DD-EX kell nekik, de akkor meg minek?
-
válasz
ribizly #2343 üzenetére
Szia!
Ha nem kell 4K és csak film lejátszás kell, akkor ne a WD Live-ot cseréld hanem az erősítőt. Mivel passthroughban most is átküldi a jelet, a baj, hogy az erősítőd nem tudja az új szabványokat.
Kodi mondjuk tud olyat, hogy az AC3+ szoftveresen átkódolja AC3-má.... de sokkal jobb, ha meg is szólal úgy Ac3+-ban, de az új szabványokat amúgy sem viszi át már az optika, ezért is megérett a csere. (Dolby True HD, DTS master audio, AC3+ csak HDMI-n megy)Ac3+ AC3 konvrezió elég akkor bármely Amlogic alapú Box optikai kimenettel jó lehet neked (X96, Tanix T3 mini stb (de X96 mini-n Tanix T3L-en nincs optika)
-
ribizly
veterán
Sziasztok! Van egy WD HD TV Live-om, ami felett szép lassan eljárt az idő és most szívok az EAC3, AC3+, DD+, E-AC3, E-AC-3 megjelölésű hangsávval felszerelt videók lejátszásával. NAS-ról fileshare-ről olvasatom fel az eszközzel a video file-okat és optikai kimeneten tolom át az audio-t 5.1-et támogató házimozirendszerre a dolgot. A TV 1080p-s és ez egyhamar nem is fog változni. Mit ajánlotok, ami már ismeri a jelenleg is elterjedt formátumokat és behelyezhető a régi lejátszó helyett?
-
Alc
tag
válasz
Necronom #2341 üzenetére
Köszönöm a választ (kenand-nak is!)
Akkor szerintem ez lesz a kiválasztott (2Gb ram/16Gb rom változat):
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471553.html?wid=1527929#goodsDetail
-
-
-
-
Alc
tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, jó lenne ez nekem? X96 Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM
https://www.banggood.com/X96-Amlogic-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1217124.html?rmmds=search&ID=43101
Egyedül skype hívásokra kellene, a többi funkciója másodlagos.
Elég rádugni egy webkamerát és működik vele rendesen a skype?
Láttam, hogy volt aki írta hogy megy rajt a skype, de nem volt részletezve jobban.
Vagy esetleg más amihez nem kell spéci webkamera és működik rajt a skype? -
Szintes házban lakom, a födémet nagyon nem szereti semmilyen Wifi, az 5Ghz-nek még kisebb a áthatoló képessége, a fiók buli helye meg egy melléképületben van, minimum 25-30m-re -köztük 3 fal. Sokkal stabilabb kapcsolatot nyújt a LAN nekem.
(#2332) ayrton
Még túl új ahhoz, hogy CoreElec legyen rá. Előfordulhat, hogy elindul rajta egy korábbi 905x-es build, de nem biztos. -
ayrton
tag
Sziasztok! Én egy uj x96-os gépezetet rendeltem elö / s905x2 4/32 / ez az uj amlogic procis konfig mennyire lesz üzemképes a Libreelec-el? mennyire lesz gátja a sok okosságnak a 8.1 android? köszönöm előre is válaszaitokat.
-
cocka
veterán
Folyamatosan képes lejátszani. Ha te különbséget veszel észre az 5 GHzes folyamatos és az ethernetes folyamatos lejátszás között, akkor gratulálok.
A kábelmánia megmaradt nálam is, de a leghosszabbat így spóroltam meg, hogy áttértem wifire. Az összes többi kábel rövidebb, mint amilyen hosszú az ethernet lenne.
Na persze attól is függ, hogy a routered procija, ramja milyen. Hány antennája van, milyen jelerősséggel, hova van téve a router stb.. 70 megabitet kipörget 10 méterről, tehát csak a 120 megabit/seces bitrátájúakkal van baj. Vagyis hát a 70 felettiekkel, de nyilván ez nem egy mindennapos érték. Nyújtsa fel a kezét, aki 120 megabites bitrátájú videokat néz.
-
Filmnézésre csak LAN-t használok, jóval stabilabb,
100-as is elviszi a legtöbb 4K-s filmet, ha problémás lehet Giga LAn adaptert venni, nem tudja majd a full sebességet az USB 2.0-a miatt de jobb, mint a 100-as.(#2329) phanonym
905w-s mind, mindegy, amelyiket jobb áron kapod, a Tanix kicsit "márkásabb" egy kicsi support is van
Párom a HBO Go-t x96 minin nézi már egy éve. -
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
TV boxot vásárolnék crt tévé "okosításához".
A következőkre használnám: youtube, filmnézés, kis böngészés, esetleg HBO Go, vagy Horizon GO.
30-40 dollár körül nézegettem külföldi oldalakon. A következő modelleket találtam, melyek közül nem tudok választani:
-Tanix TX3 MAX(ennél előny, hogy van Bluetooth), vagy Mini
-X96 Mini
-W95
-Alfawise S95Mindegyikből a 2+16GB-os változatot nétem, ahogy láttam, nincsenek nagy különbségek.
Ti melyiket választanátok?Üdv.
-
-
ORCA58
addikt
Még töröm a fejem mi legyen, de nem ennyire
. Nem kell lekapkodnom.
Nem tudom volt-e már a Youtubon találtam ezt a linket, ahol táblázatban van néhány Androidos Tv box jellemzője.
[Itt található]
[Táblázat]
Nyilván ebből azért nem derül ki, hogy működik. -
2017 karácsony előtt 17 USD volt egy x96, de most is lehet 25-32 USD körül és azokra még nem jön ÁFA. 22 EUR ugyan a határ de 10 Eur alatt nem kell megfizetni az AFA terhet.
Kodi keres is neked feliratot.
Android 7 alatt bugos képhibás a lejátszás a legtöbb boxon, van rá mókolás ugyan. -
ORCA58
addikt
kenand, cocka köszi a válaszokat
Igen az mkv feliratokra gondoltam
Ha rászánom magam, és meglesz valamelyik kütyü, először a már meglévő Wireless Bill+egér lesz kipróbálva.
De ha kell játékvezérlő, akkor a gyerkőcök miatt is veszek majd egyet.A frissítés azért érdekelt, mert sokan írják (most éppen kenand is), hogy 7 alatt rosszabb a videó lejátszás. Te tapasztaltál érezhető romlást?
kenand
Nem tudom mi 5-8 e Ft? Lehet nem tudom, hol kell keresni, de pl. az X96-os 40$, és még több, ha rájön az ÁFA? -
cocka
veterán
A belső szövegeket gondolom megjeleníti.
Itt pl. mkvs feliratokra gondolsz?
A Youtobe videókat 1080p-ben is le tudják játszani, vagy az korlátozva van?
Ezt meg kell nézzem, de emlékeim szerint 720p feletti felbontás tuti van, mintha még a 4K is rémlene.
Az SD kártyára lehet programot telepíteni?
Nem tudom, mert nekem elég a 16 giga az appoknak, ezért nem használok hozzá memóriakártyát.
A vezeték nélküli billentyűvel, egérrel lehet játékot irányítani, vagy kell játékvezérlő?
Nem játszadozni vettem, de az irányítás elintézhető akár egy vezetékes egérrel és billentyűzettel is. Vezeték nélküli billentyűből és egérből csak BT-set érdemes venni, mivel ugye natívan támogat asszem 4.1-et, ezek viszont igencsak drágák és sem a BT-s egerek, sem a BT-s billentyűzetek nem a "nagy" méretükről híresek. Én azért nem is vettem ilyeneket, mert a nagy lapát tenyeremnek minden hasonló billentyűzet és egér kicsi.
Ha meg 2.4 GHzest veszel, akkor meg foglalni fog egy usb portot, na nem mintha a hubokat nem támogatná, de azért érdemes tápos hubot rá kötni, ha esetleg a 3 port nem lenne elég, mert bár 2 amperes az eszköz tápja, de azt nem arra találták ki, hogy a 60 millió rákötött usbs eszközödet elbírja.Azt a hármat elbírja, ami alapból rajta van.
A frissítés után is 6-os maradt az andrid a boxodon? Már 7-essel árulják.
MicroSD-ről frissítettem a support leírása szerint. Szóval most már 7.1.2-es, azóta nem jött új frissítés, se OTA-n, se máshogy.
-
Ha ennyire óvatos vagy vegyél Minix vagy Himedia boxot itthonról. Drágábbak, de biztosan jók.
Én inkább olcsó kínait veszek és ha kell mókolom. 1/3-1/4 áron meg van...de szórakozni kell vele, utána nézni megcsinálni, ez valakinek gond, valakinek kihívás és élvezet...
Mivel 5-8E FT-os kategória bukni nem lehet rajta sokat...Android 7 film lejátszás tekintetében sokkal rosszabb (hibás), mint a 6 Amlogic SOC esetén biztosan.
-
ORCA58
addikt
Most látom egy tesztben, hogy a Meccol M8S PRO L az Android TV op rendszerrel van. Akkor miért írják a legtöbb helyen, hogy Android 7.x?
-
ORCA58
addikt
Androidos TV boxot vennék, amit az egész csalás kicsomagolás után mókolás nélkül használni tud.
Filmezés, online filmezés egy kis játék és kövezz meg, netezés is miatt is.
Na nem 5 méterről, akkor közelebb kell ülni. Másrészt ha dolgozom a gépen, más nem fér a nethez, ez megoldás lehetne.
A Venz V10 pro+ és a V12 Ultra box érdekelnek leginkább. (nem az ára miatt)
A listámon van pl. a Meccol M8S PRO L, és az X92 is, de félek Kínából rendelni. Hogy mit veszek majd, még fogalmam sincs.
Egyrészt még sohasem vettem onnan semmit, másrészt több évtizedes tapasztalat, hogy azon műszaki cikkek közül sok, melyet én veszek rögtön az elején elromlik. (pl. boltban működött, otthon már nem)
Ha nem, akkor a garancia alatt lesz valami baja. Után aztán az átlagnál sokkal tovább üzemelnek hibátlanul. Így sokat számít a könnyen érvényesíthető garancia. Peches vagyok, ez van.Eddig élőben nem láttam média boxot, így megpróbáltam minél több infót összeszedni, mindenre nincs válasz. A V12-ről sokat megtudhattam a hozzászólásaidból. Ha jól veszem ki elégedett vagy vele. Gondolom a V10 Pro+ is hasonló lehet.
Kérdéseim:
A belső szövegeket gondolom megjeleníti. (A 9 éves TV-m erre már nem képes, ez adta az az első lötletet a box vásárlásra)
A Youtobe videókat 1080p-ben is le tudják játszani, vagy az korlátozva van? A Mecool úgy tudom 4K ban is megy.
Ezen sem lehet Indító app-ot cserélni, mint a mecool-on? (valahol azt olvastam)
Az SD kártyára lehet programot telepíteni? Vagy ez android verziótól függő?
A vezeték nélküli billentyűvel, egérrel lehet játékot irányítani, vagy kell játékvezérlő?
Esetleg a böngészőből is lehet normálisan videózni, mivel minden oldalnak van androidra programja.
A frissítés után is 6-os maradt az andrid a boxodon? Már 7-essel árulják. -
cocka
veterán
válasz
Necronom #2312 üzenetére
Ami nekem teljesen abszurd a témában, amikor az illető ELVÁRJA, hogy böngészhessen rajta. Hát ember, te 5 méterről akarod olvasgatni a képernyőt vagy mit kell "böngészni"? LOL
Ha meg videot akar bámulni böngészőben, akkor keressen olyan appot (általában lenni szokott), ami az adott oldal tartalmaihoz készült. Máris nem kell böngésző.
visszajon a kerdezo es megkerdi megegyszer
A kérdezőnek nem feltétlen kell ismernie az androidos boxokat, de azt tudnia kéne, hogy fizetős szolgáltatásokra kérdez rá.
kenand: (Mecool boxok általában igen) X96 mini stb nem.
Vagy pl. a Venz úgy mókolva, ahogy megszakértették a firmware készítői. (hogy csak a saját Netflixük megy, ami nem update-elhető)
v.tom: (HDMI-CEC). Az ultráról hasonlót nem olvastam (a gyári oldal egyik termék esetében sem írja ezt le), de ha esetleg valaki meg tudja erősíteni, hogy az Ultra is képes rá, azt hálásan megköszönném.
Nem tudom kipróbálni, mert a tévé nem HDMI-CEC képes.
Necronom:
Leírom akkor én is: Venz V12 Ultra és Horizon Go, Mindig TV, Telenor MyTV, Mediaklikk, RTLmost megy. A többit meg a fizetősségük okán nem vagyok hajlandó kipróbálni. (elég a UPC)
-
Necronom
senior tag
válasz
Beetlejuice #2316 üzenetére
kicsit el vagy tevedve, de nem baj...azt irom, ami sajat tapasztalatom
ez meg csak ennyi, nem szukseges ertekelni, sem ertelmezni.... -
Beetlejuice
tag
válasz
Necronom #2312 üzenetére
A Shield TV az osszes parametert teljesiti, amit speci en kerdeztem. Ezt ugy valaszolom meg neked, hogy en nem rendelkezek vele, csak mas forumokon azota mar elolvastam, amiket nalad okosabbak irtak, illetve kivancsi voltam, hogy van-e nala olcsobb alternativa.
En azt felteteleztem, hogy itt olyanok valaszolnak, akik maguk is ertenek valamit a temahoz. En pl. nem logok a Milyen traktort vegyunk? topikban, csak azert, hogy minden kerdesre beirjam, hogy 'Honnan tudjam? Nincs traktorom."
-
v.tom
őstag
Sziasztok,
Szemezek egy Venz v12 ultrával, vagy v10 pro+ darabbal.
Egyrészt látom, hogy sokan használják ezeket a modelleket, és örülnék, ha páran tudnának nekem általános véleményt írni a működésről, esetleges hibákról, stb.
Én azt várom el egy boxtól, hogy ha egyszer alaposan beállítom (nem zavar, ha adott esetben sokat kell b*szakodni vele, csak találjak megoldást mindenre), akkor sokáig tegye a dolgát problémamentesen.Kérdésem csak egy van: a pro+ -ról olvastam, hogy ARC képes HDMI-re kötve a távirányítója a TV-t is tudja vezérelni (HDMI-CEC). Az ultráról hasonlót nem olvastam (a gyári oldal egyik termék esetében sem írja ezt le), de ha esetleg valaki meg tudja erősíteni, hogy az Ultra is képes rá, azt hálásan megköszönném.
Üdv.:
v.tom -
Netflix HD sok boxon nem megy, mert az Androidjuk nem teljesíti a megfelelő biztonsági szintet (level 2)
(Mecool boxok általában igen) X96 mini stb nem.TarrTV és HBO Go, Mindig TV általában minden boxon megy, HBO Go-hoz kell egér mert érintő képernyőre van megírva, távval nem megy (légegérrel lehet bohóckodni)
-
Necronom
senior tag
Ohh hazi mindenesnek, az mindjart mas
Tokre igaz, siman lehetne egy Android alapu kis joszag is akar....nah, utana is nezek mik vannak a nagyvilagban
Szoktam belefutni native SATA-s boxokba is, de valoban dragakcocka:
Felig-meddig igazad van szerintem...sokak jonnek, hogy kell ilyen meg olyan box, meghogy szerintuk ezek ALAP dolgok, hogy a fizetos vagy akar telefonos fizetos TV-s szolgaltatasok mennek-e valami altaluk kinezett ilyen olyan boxokon....a kerdes nem baj, csak a kedves kerdezo meg nem erti, hogy badarsagot kerdezett, de itt jossz Te es jol nem valaszolsz neki
Tudom tudom, visszajon a kerdezo es megkerdi megegyszermeghogy miert is nem kapott valaszt
En most is leirom: nalam megy a DigiTV mert azom van elofizuban, meg az osszes ingyenes vacak, mint pl az RTL most, meg a mindigtv..ezeket hasznalom
a boxom meg az X96ennyi
Ezt szerintem barki leirhatna, bar tudom, hogy a kovi postban jon valaki es ujbol megkerdi ugyanezt ...
Hat ez mar csak ilyenUdv: Necro
-
cocka
veterán
válasz
Beetlejuice #2310 üzenetére
Nem az első eset az sem, hogy valaki 2-3 fizetős szolgáltatásról egyszerre érdeklődött.
Jó sok pénze, meg jó sok ráérő ideje van annak, aki egyszerre használ Horizon Got, HBO GO-t meg mondjuk Netflixet.
Egyébként a Netflix egy érdekes dolog, mert az én boxomhoz gyárilag fenn van, állítólag valami mókolt verzió, de sem update-elni, sem a play áruházból letölteni nem engedi. (Venz V12)
De én nem is azt írtam, hogy senkinek nincs semmihez előfizetése, hanem azt, hogy mivel sokkal több box van, mint ahány hasonló szolgáltatás itt általában szóba kerül, ezért kicsi a valószínűsége annak, hogy egy bizonyos boxhoz pont egy adott szolgáltatással kapcsolatban tudnak segíteni.
-
Beetlejuice
tag
Ize ez a "Milyen Android TV boxot vegyek topic?". A Netflix, az HBO GO, a Horzion GO nem igazan szuper ritka, egoztikus szolgaltatasok. Egy olyan topikban, ami ezzel foglalkozik, boven lehetnek tobben is akiknek 1, van sajat elofizetese, 2, tudnak rola, hogy problemas (pl. Netflix nem megy rootolt Android eszkozon stb.) Eleve a TV box vasarlasanak foleg ezek miatt a szolgaltatsok miatt van ertelme.
Ha neked ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatod, vagy fogalmad sincs rola, akkor lehet, hogy nem kell egyaltalan tanacsot adnod a temaban. Csak egy gondolat...
-
cocka
veterán
Csak egy gondolatkísérlet, hátha valaki tudja a választ.
Amikor idejön valaki és megkérdezi, hogy x.y.z. boxokon működik-e az HBO GO, a Horizon Go, a TV GO, a Digi Online stb.. stb.. akkor miért nem ír hozzá egyből logint is?
Annak az esélye, hogy valaki itt ugyanazt a boxot birtokolja, amiről az illető érdeklődik (úgy, hogy általában még meg se vette) ÉS van a fent felsoroltak közül legalább egyhez előfizetése, azért elég kevéske.
Vagy miért nem írja legalább azt, hogy igény esetén logint is adok a privátban jelentkezőknek. Magamból kiindulva, ha nekem pont olyan boxom lenne, amit itt éppen keres valaki, akkor nem fizetnék elő egyik fenti szolgáltatásra se csak azért, hogy megmondhassam, hogy működik-e az HBO GO az adott boxszal vagy sem.
Egész más kategória lenne, ha ilyenek kerülnének szóba, hogy Telenor MyTV, Mindig TV, Mediaklikk, RTLMost stb..
Mert nyilván a "működik-e" alatt senkit nem az fog érdekelni, hogy fel tudtam-e telepíteni, hanem hogy a fizetős szarok lejátszása elindul-e.
-
válasz
Necronom #2303 üzenetére
USB3.0 engem csak azért érdekelne, hogy jobb házi mindenes legyen belőle és nem TV box.
Vannak development boardok USB 3.0/SATA porttal), de azok kieg (ház, táp stb) nélkül is drágábbak..
Film nézéshez nem kell USB 3.0. Giga LAN kár, hogy lemaradt a 905x-ről (905-ben még volt) De egyelőre anélkül is meg vagyok, nem nézek 4K-t inkább 720p-t - korábbi tulaj által levetett - projektoron.(#2306) Taktoj
Androidra a 912 erősebb, mint a 905/905x, de nem tudni, hogy egy noname boxhoz használható Android jön-e és frissítés nem valószínű hozzá. -
denis77
kezdő
Hello
Tud valaki 64/3GB Alpawise H96 pro+ -hoz manuális update-tet?
Amit próbáltam egy sem megy fel. -
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Pár oldalt visszaolvastam, igazából ajánlást nem nagyon láttam vagy ha volt is, nem volt írva hogy nesze tuti nem mókolós.
Lehet menne a mókolás ... S ha nem?
Na tehát őt kinéztem. S akkor hozzá volna kérdéseim. A "szokásos" hbo go , youtube párosra lenne használva. Mókolás mentes lehet e alap dolgokra?/ egyenlőre nekem az LE is az /főleg mert még nem néztem utána, aztán lehet hogy faék effektus// . Ha nincs bill + eger /wifis vagy BT os?/ akkor abszolút nem használható vagy csak nyögvenyelős az irányítás? Olcsóbb amlogic 905 s ajánlott .. Nem kell hozzá LE, CE, root... android os 6.0 bevált tipus van esetleg? Köszönöm.
-
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #2304 üzenetére
De miert nem szerzel jofelet kinabol?
Barki meghozza neked, ha megkersz valakit... -
Necronom
senior tag
Epp ezt a 2 boxot kerulom messzire
De mindig jon valaki, hogy a "sziamia" szuperjo holmi, pedig nem....
az RK-t pedig tapasztalatbol mondom, hogy nemjo...Az USB3 hianyat egyelore nem erzem, pedig onnan filmezek, bar ugye FHD, ami azert annyira nem nehezkes egy Amlogicos boxnak
Nemsokara erkezik a nagyteso X92varom mar!
-
-
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #2300 üzenetére
Full atlagbox szerintem, ami azt jelenti, hogy jo
de semmivel sem emelkedik ki a tobbi kozul..
CoreElec felrakhato ra, ha filmezni akarsz
De ennyi penzt nekem messze nem erne meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest