- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- VGA hűtő topik
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett a Tanix TX3 MAX Tv boxom. Monitoron kipróbáltam HDMI-vel, remekül működött, de én CRT tévéhez vettem. Ennek a boxnak ugye van AV kimenete, vettem is hozzá egy Jack-RCA átalakítót, de sajnos nincs kép a tévén.
Három tévén is kipróbáltam. Azt figyeltem meg, hogy ha csak félig dugom be a jack csatlakozót a boxba, akkor teljesen jó képet ad a tévén, ahogy azt korábban a monitoron tette, Viszont ekkor érthető módon nincs hangja.
Próbálkoztam azzal, mivel úgy gondoltam, esetleg máshogy/nem jól lett bekötve a box jack kimenete, hogy megcserélem az RCA részén a videó, és a jobb és a bal audiót, de bárhogy cserélgettem, nem működött. Írtam a gyártónak, de egy hét után semmi válasz.
Lenne bármi ötletetek, javaslatotok a problémára?
Vissza nem szívesen küldeném és lehet, el sem fogadnák az indoklásom.Szerk.: Vehetnék hozzá egy HDMI-RCA átalakítót néhány ezer forintért, de egyrészt a box árához képest ez jelentős összeg, másrészt egy olcsóbb darab lehet, hogy tovább rontaná az amúgy sem túl magas minőséget, illetve külföldről ésszerű áron rendelve ez is jó pár hét, míg megjön.
De jobb híján ez is egy megoldás lehet. -
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
TV boxot vásárolnék crt tévé "okosításához".
A következőkre használnám: youtube, filmnézés, kis böngészés, esetleg HBO Go, vagy Horizon GO.
30-40 dollár körül nézegettem külföldi oldalakon. A következő modelleket találtam, melyek közül nem tudok választani:
-Tanix TX3 MAX(ennél előny, hogy van Bluetooth), vagy Mini
-X96 Mini
-W95
-Alfawise S95Mindegyikből a 2+16GB-os változatot nétem, ahogy láttam, nincsenek nagy különbségek.
Ti melyiket választanátok?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest