Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zala81
tag
Sziasztok! tuna valaki ajánlani valamilyen alaplapot ami pci-e 2.0-ás és normális chip van benne?
-
kommunism
aktív tag
válasz Satan_Claus #7096 üzenetére
köszi tehát akkor a mostani via chipsetes alaplapom (msi k9vgm-v) se húzná le?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
kommunism
aktív tag
valaki tudna olyan alaplapot ajánlani ami am 2 es kb 12 ezer ft ésnem húzná vissza a 9600gt teljesitményét sőt ami fontosabb hogy 2 db ata csatlakozó legyen rajta mindenképp
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
lsc
nagyúr
válasz Satan_Claus #7092 üzenetére
Szerintem az Abit tanult a régi hibájából , ha jól emlékszem ki is hangsúlyozza az alaplap leírásánál , hogy Made in Japan kondenzátorok vannak a lapon .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Satan_Claus #7089 üzenetére
Amennyiben 5 évnél nagyobb távra veszed akkor tényleg ne ezt .
A marketing jól működik , ezt csak amiatt mondom hogy a fiam IS-7-es lapja már 3 éve köszöni jól van , tuninggal ./ Nem akarlak rábeszélni a 35-re , csak Te kérdezted nincs-e más mint a giga .Az élet kegyetlen .
-
kommunism
aktív tag
válasz TazLeacher #7084 üzenetére
ez mind szép és jó de ha megnézed ezen cska 1 ata csatlakozó van nekem pedig mindenképp 2 kell
-
lsc
nagyúr
válasz Satan_Claus #7085 üzenetére
Az ABIT IP 35 /nem E / is tudja mindkettőt .
Itt ennyi .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
sgergi
veterán
válasz Satan_Claus #7085 üzenetére
Gigabyte p35-ds3r. Az r a raidot jelöli.
-
Satan_Claus
őstag
Üdv!
Kellene nekem egy 965/975/P35-ös alaplap, ami tud raid-et és mondjuk jobbfajta kondik sem ártanának. Eddig az AW9D MAX-ot nézegettem, használtan már van 20-ért is. Esetleg jobb ötlet? Gigabyte szimpi még, melyik lapja tudja a fenti két kritériumot? Esetleg Abit IP35-E vagy ip35V? Ellentmondó infók vannak mindenhol.
Köszi
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
kommunism
aktív tag
tudna valaki am 2 es alaplapot ajánlni ami olcsó nem via chipsetes és lehetőleg 4 memóriafoglalat van rajta és 2 db ata csatlakozó
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz TazLeacher #7074 üzenetére
Amig mennek 1000 környékén normális fesszel ellentétben a geil 2.3-2.4-l (ami akkorse) szerintem tök mindegy milyen chip van rajta.
Amd - Radeon - Ryzen
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Benyadapro #7079 üzenetére
Gyere át ide, könnyebben tud bárki segíteni, mint itt.
-
Benyadapro
tag
válasz TazLeacher #7070 üzenetére
hát posta nincs benne meg majd nézd meg mit irtam
-
Benyadapro
tag
na ennek sztem má nemlenne tesco szaga :
GIGABYTE GA-P35-DS3
GAINWARD 8965-BLISS 8800GT 512MB GDDR3 PCIE
CORSAIR Dominator 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT vagy GEil ultra
INTEL Dual Core E2200 2,20 GHz 775 BOX
ha geil ultárt vezsek akkor még + TX2
és akkor még 19-22 colos Crt
igy???
800 v 1066 mhz be mi a kül? -
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7076 üzenetére
Pfffff, kemény ötlet, de nem hülyeség
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7075 üzenetére
Ebbe nem mennék bele, márcsak azért sem mert foggalmam sincs róla. Gondolom akkor a Sata port lehet a hibás, főleg, ha a többivel megy, de mondom ezt, mint egy laikus.
Egy jó tipp, hátha bejön, ennek utána kell nézni...elmész egy közeli boltba, veszel egy ugyan ilyen lapot. Majd hazamész, kicseréled a tiedre, és másnap visszaviszed, hogy sz@r. Ők kicserélik, neked meg van 2 zsír új lapod. Az egyiket meg eladod azzal a garlevéllel, amit a PH-s cimbitől kaptál. Na?
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7041 üzenetére
Hát én is próbáltam egy 160-as Seagate-el, és egy 80 as sata 2-es samsunggal.
A samuval még be sem töltött a win.
Lehet hogy a biosba lenne valami rosszul belőve?Már a optimal default beállitásokat is bekapcsoltam, de az sem segitett.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Gyuri27 #7073 üzenetére
Az is igaz. de a kettő nem függ össze. Egy 2160 alá pont tökmin1. Abban viszont igazad van, hogy jobb márka. Ettől függetlenül nézz utána, hogy igazam van-e. Állítólag csak az újak a micron chippesek, de azok még nincsenek itthon. Mondom ezt hallottam.
Mod.: én berakom OFF-ba...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz TazLeacher #7072 üzenetére
A geil ultrák voltak pont amik első körön micronnal jöttek. Utánna meg a sz@rral. [link], [link], [link]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz TazLeacher #7070 üzenetére
Ram helyett [link] ez legyen. A tesztek is ezt igazolják.
Amd - Radeon - Ryzen
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Benyadapro #7069 üzenetére
Milyen táppal lesz? Minek az 1066-os ram. Erre pont elég lenne egy KIT Geil Ultra 800. Illetve egy 2160-as plusz egy AC Freezer7.
Nézzük akkor:
Gigabyte P35DS3 19.500
E2160 13.800
Galaxy 8800GT 37.000
Geil Ultra 2Gb KIT 10.400
Cooler Master Hyper TX2 4.200
17" LCD (aprókból, új, 1 év gar) 25.000
Összesen: 109.900Akkor miröl is beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
Benyadapro
tag
GIGABYTE GA-P35-DS3
CORSAIR Dominator 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT
GIGABYTE NX88T512HP 8800GT 512MB PCIE
INTEL Core2 Duo E4500 2.20GHz 775 BOX
+21 colos crt
és akkor igy 110 -
Benyadapro
tag
hát vagy marad a 15 ös crft v 10 ért egy 21 colos XD
és akkor van 97 ezrem[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz Benyadapro #7065 üzenetére
akkor vegyél crt monitort...
ennél olcsóbban nem kapod meg sehol. max nagykerbe...
ez már nagyon alap konfig, viszont gémek még jólmennek.
ez van.sztemis inkább spórolj még egy 10est..
PSN: ne0teric_sAN
-
Gorneck
legenda
válasz Benyadapro #7065 üzenetére
Akkor spórolj még...tecsó gazd szaga kezd lenni a gépnek...az meg nem jó...
Gorneck#1239
-
Benyadapro
tag
mondom 110 a max keret postával
-
Neoteric
addikt
válasz Benyadapro #7061 üzenetére
akk p31 ds3l (15k), e2180 (15k), galaxy 96gt(33k), ram corsair 2x1gb (10k), hypertx2 (5k)
~78k
+
[link] ~40k
össz ~ 120k
procit fel kell húzni vga kihajtásához, de megéri, mert akkor simán viszi a mai játékokat is.
mod: cod4et is...
[ Szerkesztve ]
-
Benyadapro
tag
nekem oan vga kéne amin menne a cod4 fullon
akkor vmi faxa
mi a köl h 128 bit v 256 bit ? -
nike_
addikt
válasz Neoteric #7060 üzenetére
Az a baj, hogy neki moncsi is kéne, ami 40 ezer...
Mi ezt néztük neki:
Gigabyte GA-P35-DS3
Intel Dual-Core E2180
Sapphire Radeon 2600XT 512MB 128Bit DDR3/DDR4 v. Galaxy 8600GT 512MB 128Bit DDR3
Corsair TwinX 2048MB DDR2 800MHz KIT
Egyébként, ha nem kéne neki monitor, ugyanezt a konfigot ajánlottam Neki, mint Te. Ja, csak 1066-os ramokkal.
-
Benyadapro
tag
de monitorral 1ütt 110 k a 110 be benne legyen a moncsi +posta
-
Neoteric
addikt
válasz Benyadapro #7058 üzenetére
GIGABYTE GA-P35-DS3 (~20k)
INTEL Core2 Duo E6550 2.33GHz 775 BOX (~32k)
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT (~10k)
GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE (~38k)
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP (~4k)össz~ 104k +-2k
(forrás: ipon)
-
Benyadapro
tag
Hello emberek!
gépet szeretnék ujitanimi kéne (monitor,lap+cpu+ram+vga)
monitort ezt néztem ASUS VW198S 40 ért
a többit rátok bizom
nekem elég 2 giga ram amugy
game re lenne
ja és ipon rol postával 110 de akkor a moncsi megvan
elöre is kösz -
Klemens
őstag
Esetleg tudsz róla mutatni termékleírást?
Én nem találtam."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Akkor lehet, hogy megpróbálok ilyet venni.
Olvasgattam most róla itt a PH-n. [link] <----itt.
Nekem egy mATX házam van, abba belemegy vhogy?
Remélem, mert ha nem, akkor nagyon sírok, mert most lett kész ennek a háznak a moddolása.
Minden cuccom kompatibilis lesz vele?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Azokat már néztem.
Abit IS7 ATX dual DDR 800MHz FSB int. hang, LAN, SATA - 6500HUF
Én ezt néztem ki, de nem értek hozzá nagyon.Megér ez annyit, ha semmi baja, stb?
Vélemény róla?
10-es skálán mennyit adnátok neki?Előre is és utólag is köszi!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Lenne egy kérdésem.
Szeretnék venni egy alaplapot.
Az alaplapokhoz nagyon nem értek, így kellene egy kis segítség.
Én még Socket 478-al tolom a dolgokat.
A jelenlegi gépen perpill a középszintet sem éri el, de sajna csak erre fussssa a pééézem.
Jelenlegi konfigom:
Alaplap: Mercury P4VM800M
CPU: Intel Celeron D 325 (2,53Ghz, 256L2, 533FSB)
VGA: ASUS N7600GS SILENT (256mb DDR2, AGP 8x, 128bit)
RAM: 2x512 Samsung DDR 400Mhz
HDD: Maxtor 40Gb ATA-133
Táp: 350W
Ehhez a konfighoz akarok egy másik alaplapot venni.
Főleg használtan gondoltam venni, mert újjonnan alig kapni meg drága.
Milyen alaplapot ajánlanátok olyan 6-7K-ért?
ABIT lapokat találtam ilyen árba, de nem tudom.
Vkinek van vmi ötlete?
Nagyjából, ha minden jól megy, akkor 1,5-2 hét múlva meg is lenne a lóvé, addig is tájékozódok.Minden választ/segítséget előre is köszönök!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
sgergi
veterán
válasz sweethomest #7049 üzenetére
Ha quad lesz, akkor p35-ds4
-
nike_
addikt
válasz sweethomest #7046 üzenetére
Gigabyte GA-P35-DS3, Asusnál pedig P5K Premium és társai amik 35.000 Ft alatt vannak.
Nagy tuning lesz?
-
sgergi
veterán
válasz sweethomest #7046 üzenetére
2 maghoz elég a ds3 vagy ds3r (raid) vagy ds3p (tuningosabb bios) is.
-
sweethomest
csendes tag
hali.
olvasgattam kicsit alaplap ügyben. jók a gigabyte lapok vagy más/jobb alternatíva 35000 forintig? ha gigagyte akkor ds3 vagy ds4 illetve ezen belül konkrétan melyiket ajánlanátok?
2x1gb ddr2 1066 menne bele és e8200 vagy e8400.előre is köszönöm!
-
Abri
senior tag
HY all.
Gigabyte EP35-DS3P Rev2.1 25500 Ft vagy
P35-DS3P Rev 2.0 21500 FtMelyik éri meg jobban, én a drágábbabbikat néztem ki.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7040 üzenetére
Én a rev1-et Seagate-el, egyik haverom a rev2-est WD-vel, a másik Samunggal. Szóval...
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7039 üzenetére
Hát én se hallottam róla.De ezek szerint akkor nem az enyém az első.Milyen vinyóval használod?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7037 üzenetére
Nekem abszolúte. Szeptember óta használom, hibátlan, rev1. Haverommal együtt vettem, az övé besz@rt. Ő kapott helyette azóta rev2-t, azt monja teljesen jó. Mondjuk azt mondta haverom, akinkek boltja van, hogy megszaporodtak a DS3 garik az utóbbi időben...ahhoz képest, hogy az elején szinte nem is volt.
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7036 üzenetére
Még azért holnapig megálmodom, mit teszek.
Addig is jöhetnének az ajánlatok alaplap ügyben.Neked bevált a DS3? rev ??Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7035 üzenetére
Hát sok sikert, és részvétem!
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7034 üzenetére
Jah, azért gondoltam, hogy veszek egy újat, ezt meg eladom értékcsökkent áron.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7033 üzenetére
Igen, az tré. Tudom, szívtam már be én is így, de 20K-t megért az a 2,5 hét...több időm volt mindenre...
Magánszemélyen nem egyszerű behajtani a garit.
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7031 üzenetére
Csak addig nincsen gépem
PH-s a srác.Magánszemély.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
dokee78
félisten
Hello!
A két lap közül melyik a jobb választás egy Core2Duo E8200 és 9600GT kártyához?
ASUS P5K v. Gigabyte EP35 DS3R?
Ha a Giga akkor elég-e a hütése mivel nem hőcsöves,hanem csak 12 blokkból áll?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7030 üzenetére
Én nem hagynám azért ennyibe. Ez csak 20-30K, amit most habókra készülsz kifizetni. Posta le, kb 1000 Ft, ő legarizza szépen, posta vissza. Amennyiben 15 napon belül nem kapod meg, kérhetsz helyette egy zsír újat. Asszem így van. Magánszemély, vagy cég? PH!-s?
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7029 üzenetére
De garis még, csak sajnos vidéken garis, tőlem 300 km-re.
Attól félek, hogy az eladó nem vállalná, mivel irtam neki egy levelet, de nem reagált rá.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7028 üzenetére
Akkor meg gariztasd le...vagy már nem az? Nekem semmi bajom vele, és két haver is SATA-val használja, nekik sincs...
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7027 üzenetére
Mert próbáltam más vinyóval, és azzal is csinálta.ata val rendben van, csak a sata nem tetszik neki.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7026 üzenetére
Akkor miért nem veszel egy új vinyót. Olcsóbb, mint egy új lap...
-
Ace Ventura
addikt
válasz TazLeacher #7025 üzenetére
Nem akar együttmüködni a vinyómmal.Fagy néha, és nem tölt be a win.2-3 perc mire egy excel dokumentumot megnyit.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7024 üzenetére
Miért, mi a baj a P35DS3-al?
-
lsc
nagyúr
válasz Ace Ventura #7020 üzenetére
A pcx-nek + tápellátás , nem fontos rádugni , én sem használom .
Az élet kegyetlen .
-
Gyuri27
félisten
válasz TazLeacher #7013 üzenetére
Az asrock ha nincs tuning über megbízható. Ez nem ócsó asus. Mert azok tényleg silányak. Nekem volt 2 különböző asrock deszkám semmi baj nem volt velük. Még némi tuningot is engedtek. [link]
Na az msi felejtős, de nagyon szvsz.Amd - Radeon - Ryzen
-
lsc
nagyúr
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.Le szeretném cserélni az alaplapomat P35 DS3, mert nem komázzák egymást a vinyómmal, de a dvd irómmal sem.Próbáltam már minden lehetséges variációt, de semmi változás.
Milyen lapot ajánlanátok úgy 25K ig bezárólag?Azok a cuccok mennének bele, ami az adatlapomon vannak.
Asus ,Abit, MSI lapok milyenek? Tetszene egy P5K is.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
lsc
nagyúr
válasz TazLeacher #7013 üzenetére
Egy tipp , a chipset mindenképpen amd /690 v. 7-es széria / legyen .
mod : Az is ok , a legolcsóbb még jót tippeltem .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Poroly
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy az intel x48-as chip készleta megéri-e a +8000Ft-ot az x38- assal szemben?(Gigabyte x48-ds5 Kb. 50000Ft Gigabyte x38-ds5 42000Ft) -
EkSYS
senior tag
Sziasztok !
Lapot szeretnek venni s nehany velemenyt szeretnek kerni, ki hogy latja:
Procim van E8400, RAM? Adata Extrem 800+, 8800GT-velVacilalok hogy P35 vagy X38 legyen-e
Markaknal pedig ASUS vs. Gigabyte.
Ar kategoria kb: 30-40eKi mit ajanlana?
Elore is koszonom!
b.Eki - az eredeti
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Gyuri27 #7012 üzenetére
Nem szükséges, de az nem baj, ha van, csak nem kell.
Kicsit tágan értelmezted a márka mindegy kifejezést. Megbízható legyen, ez volt a fő cél. Ergo ASROCK kizárva. Igazából a Giga lapjait nézegettem, illetve, ha jól láttam vannak olcsóbb (olyan 15-18K körüli) MSI lapok is, csak ezekről nem sokat tudok.
Igazából, ha megmondjátok, hogy melyik chipset a jó, akkor már nem lesz nehéz választani, de AMD-ben full hülye vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz TazLeacher #7010 üzenetére
int vga nem kell? Azok a legolcsóbb lapok
De tessék [link]Amd - Radeon - Ryzen
-
sweethomest
csendes tag
hali!
egyelőre csak lapot szeretnék cserélni, később core2 vagy core quad menne bele ddr3-as ramokkal, szóval ami most menne bele:
- intel 631
- 2x512 mb ddr2 ram
- 9600gt
- zalman 460w tápgondolom van olyan lap amibe a mostani proc+ram is belemenne, vagy ilyenben ne gondolkodjak? talán kb. 35eft-ig
köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
X2 4000+ alá keresnék lapot.
Márka teljesen mindegy, ami fontos:
-tuning egyáltalán nem lesz, soha
-integrált VGA nem kell
-tök mindegy milyen a hang, lesz külön hangkártya
-a lehető legmegbízhatóbb legyen
-nem ártana, ha lenne hozzá vistás driver, de nem muszály
-minnél olcsóbb legyenVárnám a javaslatokat, köszönöm!
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Olyan alaplapot szertnék venni ami kezeli az Intel Core2 Duo E4500 DD2-ben a 1066MHz es RAMOKAT mert húzni szeretném késöbb. Ezeket nézegettem de igazából nem tudom hogy ezek teljesítik az elöbbi feltételeket meg igazából miben különböznek egymástól(az árukon kívül) :GIGABYTE GA-P31-DS3L; GIGABYTE GA-P35-DS3; GIGABYTE GA-EP35C-DS3R
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Roxy
tag
Hi! Uj lap vasarlas elott allok. 2 lap kozott vacilalok.
- MSI P35 NEO Combo-F 17k
-GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 23k
Tudasra mind2 azonos, csak nem tudom, hogy tuningot melyik vinne jobban.? Meg mondjuk a Giganak vmi ujfele kondija van, ami tovabb birja. vagy legalabbis et reklamozzak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest