Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kecskesadam
üzenetére
Szerencsénkre egészen korrekt kereső van a ph! fórum motorjában, igy én legtöbbször ennek segitségével már annyira közel kerülök a válaszokhoz, hogy csak pár apróságra, konkrétumra kell rákérdeznem. Szerintem próbáld ki te is, megéri...
Egy pici személyes, csak hogy ne hazudtoljam meg önmagam: Saját magam nevében nyilatkozva azt kell, hogy mondjam, én is voltam itt kezdő, sőt, nyilván mindannyian. De az jó kérdésfeltevés képessége nem ph! fórum specifikus dolog. Nekem ezek szerint jól megy, van akinek kevésbé. Egyébként az egész csak azon múlik, hogy elképzeled, te tudnál-e jó választ adni a kérdésedre, ha neked tennék fel.
Egy abszolút személyes megjegyzés(kéretik nem magadra/magatokra venni. Továbbá vélaszolni ha kérhetem végképp ne válaszolj rá.): Engem személy szerint marhára zavar, h avalaki mikor nem kap választ a kérdésére nem abban keresi a hibát, hogy esetleg nem rosszul tette-e fel a kérdést, hanem már csapkodja is a virtuális asztalt sértődötten.
ThorsHUN: Ha ez az ami zavaró lehet számotokra akkor én a magam nevében abszolút elnézést kérek,de én pl. az olcsóbb kategóriás monitorok piacán abszolút vakon vagyok, tehát ha akarnék sem tudnék segiteni. Akár ezért is tűnhet úgy, hogy esetleg nem vagyok hajlandó segíteni annak aki kevesebb pénzt szán moniorra. Tehát semmiképpen nem azért tezsem ezt mert kevesebb pénze vanaz adott dologra, csake gyszerűen nem abban a szegmensben "mozgok".
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Exkluzív órák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest