Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nyugdíjas

nagyúr

válasz kecskesadam #4510 üzenetére

Szerencsénkre egészen korrekt kereső van a ph! fórum motorjában, igy én legtöbbször ennek segitségével már annyira közel kerülök a válaszokhoz, hogy csak pár apróságra, konkrétumra kell rákérdeznem. Szerintem próbáld ki te is, megéri...

Egy pici személyes, csak hogy ne hazudtoljam meg önmagam: Saját magam nevében nyilatkozva azt kell, hogy mondjam, én is voltam itt kezdő, sőt, nyilván mindannyian. De az jó kérdésfeltevés képessége nem ph! fórum specifikus dolog. Nekem ezek szerint jól megy, van akinek kevésbé. Egyébként az egész csak azon múlik, hogy elképzeled, te tudnál-e jó választ adni a kérdésedre, ha neked tennék fel.
    Egy abszolút személyes megjegyzés(kéretik nem magadra/magatokra venni. Továbbá vélaszolni ha kérhetem végképp ne válaszolj rá.): Engem személy szerint marhára zavar, h avalaki mikor nem kap választ a kérdésére nem abban keresi a hibát, hogy esetleg nem rosszul tette-e fel a kérdést, hanem már csapkodja is a virtuális asztalt sértődötten.

ThorsHUN
    : Ha ez az ami zavaró lehet számotokra akkor én a magam nevében abszolút elnézést kérek,de én pl. az olcsóbb kategóriás monitorok piacán abszolút vakon vagyok, tehát ha akarnék sem tudnék segiteni. Akár ezért is tűnhet úgy, hogy esetleg nem vagyok hajlandó segíteni annak aki kevesebb pénzt szán moniorra. Tehát semmiképpen nem azért tezsem ezt mert kevesebb pénze vanaz adott dologra, csake gyszerűen nem abban a szegmensben "mozgok". :B

Aktív témák