- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8073 üzenetére
Ha 60000Ft-ból szeretnék venni monitort akkor biztos, hogy az LG w2220p-t venném, de mivel te írtad, hogy FullHD-t szeretnél ezért az nem játszik. Bár arról meg vagyok győződve, hogy a T240-nél jobban megéri.
Nekem az volt a véleményem, hogy inkább egy kisebb monitor jó tulajdonságokkal, mint egy ugyan annyiba kerülő FullHD, amiken ált. pocsék a feketéje (filmezésnél engem nagyon idegesített) és a nagy mértet miatt más árnyalatokat látsz a monitor jobb és bal szélén még akkor is ha szemből nézed. Az más kérdés, hogy közben lett pénzem egy Dell U2311H-t megvenni, szóval így nekem is FullHD van, bár ez volt nálam a legkevésbé fontos.
Mostanság mindenki FullHDre van ráizgulva szóval ha neked az tetszik akkor nem foglak lebeszélni róla, csak kíváncsi vagy mi alapján választanak egyesek.(#8072) peete88: Ahogy előttem is írták ennyi pénzért jelenleg a Dell U2311H a legjobb választás. Egy grafikai munkára szánt monitornak a közelébe sem ér, de mindennapi használatra szerintem jobb az általad említetteknél.
Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest