Hirdetés

Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Rolika82 #8073 üzenetére

Ha 60000Ft-ból szeretnék venni monitort akkor biztos, hogy az LG w2220p-t venném, de mivel te írtad, hogy FullHD-t szeretnél ezért az nem játszik. Bár arról meg vagyok győződve, hogy a T240-nél jobban megéri.
    Nekem az volt a véleményem, hogy inkább egy kisebb monitor jó tulajdonságokkal, mint egy ugyan annyiba kerülő FullHD, amiken ált. pocsék a feketéje (filmezésnél engem nagyon idegesített) és a nagy mértet miatt más árnyalatokat látsz a monitor jobb és bal szélén még akkor is ha szemből nézed. Az más kérdés, hogy közben lett pénzem egy Dell U2311H-t megvenni, szóval így nekem is FullHD van, bár ez volt nálam a legkevésbé fontos.
    Mostanság mindenki FullHDre van ráizgulva szóval ha neked az tetszik akkor nem foglak lebeszélni róla, csak kíváncsi vagy mi alapján választanak egyesek.

(#8072) peete88: Ahogy előttem is írták ennyi pénzért jelenleg a Dell U2311H a legjobb választás. Egy grafikai munkára szánt monitornak a közelébe sem ér, de mindennapi használatra szerintem jobb az általad említetteknél.

Aktív témák