- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82
üzenetére
Igen így már más a dolog. Én is pókerezek az enyémen (abból vettem
) és ilyenkor jobb lenne a 16:10 (a képarány az egyetlen ami zavar a Dellnél) illetve játéknál és egyéb progiknál is jobb lenne a 16:10. Viszont sokat filmezek is és ott ugye nem zavaró, bár engem az sem zavarna ha lenne egy vékony csík alul-felül.
Ha főleg pókereznél rajta akkor szerintem találsz olcsóbban is hasonló képességű monitort.
Ha van rá lehetőséged érdemes bemenni egy szaküzletbe és saját szemeddel megnézni pár jelöltet. Itt a PHn is találhatsz párat ahol biztosan szívesen segítenek (pl.Hexabyte, Oázis) -
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82
üzenetére
Ha 60000Ft-ból szeretnék venni monitort akkor biztos, hogy az LG w2220p-t venném, de mivel te írtad, hogy FullHD-t szeretnél ezért az nem játszik. Bár arról meg vagyok győződve, hogy a T240-nél jobban megéri.
Nekem az volt a véleményem, hogy inkább egy kisebb monitor jó tulajdonságokkal, mint egy ugyan annyiba kerülő FullHD, amiken ált. pocsék a feketéje (filmezésnél engem nagyon idegesített) és a nagy mértet miatt más árnyalatokat látsz a monitor jobb és bal szélén még akkor is ha szemből nézed. Az más kérdés, hogy közben lett pénzem egy Dell U2311H-t megvenni, szóval így nekem is FullHD van, bár ez volt nálam a legkevésbé fontos.
Mostanság mindenki FullHDre van ráizgulva szóval ha neked az tetszik akkor nem foglak lebeszélni róla, csak kíváncsi vagy mi alapján választanak egyesek.(#8072) peete88: Ahogy előttem is írták ennyi pénzért jelenleg a Dell U2311H a legjobb választás. Egy grafikai munkára szánt monitornak a közelébe sem ér, de mindennapi használatra szerintem jobb az általad említetteknél.
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82
üzenetére
Egyre több embernél látom, hogy ilyen drága TNes monitorokat akarnak venni (vagy már vettek is). Nem kötekedésből, de tényleg érdekelne, hogy mi olyan vonzó ezekben?
Azt hiszem pont ez volt az a monitor aminek részletesebb vizsgálgatása után eldöntöttem, hogy ha ilyenek a drágább TNes monitorok akkor inkább nem veszek monitort amíg nem jön össze egy jobb panelosra.
Pedig ez több mint egy éve volt és azóta jobb lett a helyzet. Már 60K körül lehet kapni 22"-os eIPS monitorokat amik ugyan kisebb méretűek, de sokkal jobb tulajdonsággal rendelkeznek. Ha meg ezek az előnyök tényleg nem fontosak valakinek akkor lehet 40eFt-ért is ilyen méretben.
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- BestBuy ruhás topik
- LG LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa Rally
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és ilyenkor jobb lenne a 16:10 (a képarány az egyetlen ami zavar a Dellnél) illetve játéknál és egyéb progiknál is jobb lenne a 16:10. Viszont sokat filmezek is és ott ugye nem zavaró, bár engem az sem zavarna ha lenne egy vékony csík alul-felül.
Fogsz egy DVi átalakitót (90ft nettó kiadás), azt keziccsókolom. És legalább, ha leülsz a kanapéra boxozni, nem fogsz szitkozódni, hogy mégis állva kell játszanod, mert a TN-es csodamonitor képe már invertál is