Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Nem mondtam feltételnek hogy nem állhat mögötte nagy cég , csak arra próbáltam rávilágítani hogy jelenleg nem áll mögötte senki számottevő és így eléggé megkérdőjelezhető a sikeressége. Jenleg a fotós cégek képtelenek összehozni egy szimpla mobil appot amivel gördülékenyen tudnán használni a fényképeződ funkcióit , nem dobálna le , nem késne az élőkép másodperceket stb. Fényévekre vannak ezek a cégek szerintem bármilyen linux , android szerű rendszertől a gépeiken ami tényleg jól használható.
Azért remélem érzed hogy eközött és a linuy között bármi párhuzamot vonni elég meredek.
Félre értés ne essék , én is azt szeretném hogy ez majd egyszer működjön normálisan (Oly-nál azért egész sok próbálkozás volt erre). Csak nem látom egyelőre a sikernek az esélyét se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest