- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bile Demon #2946 üzenetére
"És mi lett a megoldás?"
Egy Hap Ac Lite-ból kimásoltam a Default Config-ot :-)
"IPv6"
Nekem Digi van, cask erről tudok nyilatkozni:
- Wan iterfész: ezen DhcpClientv6, Address és Prefix pipa (igénylés), megadtam egy Pool-t, és a PoolPrefixLength=64 (a Diginél 64 bit). UsePeerDns és AddDefault Route pipa.
- Lan oldal: itt a Bridge interfészre definiáltam egy Dhcp-Server-v6-t, ahol is a előzőleg megadott IpV6Pool-t használom, adom meg. A gond akkor van, ha ez nem jön neked létre. Azaz nem kapsz ilyet a Telekom-tól. Bár ha jól látom, te a Cisco Epc3925 után vagy kötve. Szerintem mivel ő kapja meg "kívülről" a "public" IPv6 címet és prefixet, így te már nem lehet tovább "adni". Még nekem sem minden világos az IPv6 technikában.
Ugyanis nekem van több MikroTik-em otthol? switch és AP. Ezek sem kapnak már a "fő" MikroTik router után prefix-et (vagy címet ?, most nem is tudom :-).
És valami olyat is olvasgattam a neten, hogy /64-es prefix 1db subnet. /63-as 2db subnet, /62-es 4db subnet lehetséges. Még nem egészen vágom miért :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest