- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bile Demon #2946 üzenetére
"És mi lett a megoldás?"
Egy Hap Ac Lite-ból kimásoltam a Default Config-ot :-)
"IPv6"
Nekem Digi van, cask erről tudok nyilatkozni:
- Wan iterfész: ezen DhcpClientv6, Address és Prefix pipa (igénylés), megadtam egy Pool-t, és a PoolPrefixLength=64 (a Diginél 64 bit). UsePeerDns és AddDefault Route pipa.
- Lan oldal: itt a Bridge interfészre definiáltam egy Dhcp-Server-v6-t, ahol is a előzőleg megadott IpV6Pool-t használom, adom meg. A gond akkor van, ha ez nem jön neked létre. Azaz nem kapsz ilyet a Telekom-tól. Bár ha jól látom, te a Cisco Epc3925 után vagy kötve. Szerintem mivel ő kapja meg "kívülről" a "public" IPv6 címet és prefixet, így te már nem lehet tovább "adni". Még nekem sem minden világos az IPv6 technikában.
Ugyanis nekem van több MikroTik-em otthol? switch és AP. Ezek sem kapnak már a "fő" MikroTik router után prefix-et (vagy címet ?, most nem is tudom :-).
És valami olyat is olvasgattam a neten, hogy /64-es prefix 1db subnet. /63-as 2db subnet, /62-es 4db subnet lehetséges. Még nem egészen vágom miért :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest