- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"De pontosan azert tettem mikrotik eszkozt az LTE vegere, hogy ne kelljen ilyen barkacsolasokat csinalnom."
"- a netwatch mukodese: pontosan ez az amire szuksegem volt, csak valoszinuleg nem tudtam megfogalmazni rendesen."
...változik a probléma?
"Kritikus" rendszert építettél egy SPoF-re. Ha elpukkan a tápegység, akkor mi van?-HW hiba: mint írtam voltak rá panaszok, konkrétan az LTE modemre is. Van egy LTAP minim, napokat ment mellettem, beszereltem az autóba és kb sose ment (néha ment csak), nem látta az LTE modemet (nem Tikes modem). Persze én is nézelődhettem volna akármerre, aztán csak kiderült, mellettem stabil 5V-ot kapott (talán fölötte is?!), az autóban pedig nem. Átépítettem 9Vosra a tápellátását, és megy, stabilan. Varázslat vagy tudomány? Logban nem köpte ki, de a neten voltak ráutaló posztok.
-FW hiba: nem mi írjuk, nem is tudunk adni changelogot. Van egy mondás, hogy ha nem romlott el, ne javítsd meg. Ez elromlott, de lehet már valaki megjavította. Mi mondjuk meg? Miből?
Küldjél be support ticketet az MT-nek.
- RSRP: nem összetévesztendő az RSSI-vel (nálad -72dBm volt), a -103dBm nem vészes, van -110 körül is "élet". Ezek a bejövő jelerősséget mutatják, a "minőségi" mutató az RSRQ, ami nálad -7.5dB egy teljesen jó jelet mutat.
Senki sincs pontosan ugyanabban a helyzetben amiben te, a workaround meg már csak ilyen, melós, szenvedős.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest