- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"De pontosan azert tettem mikrotik eszkozt az LTE vegere, hogy ne kelljen ilyen barkacsolasokat csinalnom."
"- a netwatch mukodese: pontosan ez az amire szuksegem volt, csak valoszinuleg nem tudtam megfogalmazni rendesen."
...változik a probléma?
"Kritikus" rendszert építettél egy SPoF-re. Ha elpukkan a tápegység, akkor mi van?-HW hiba: mint írtam voltak rá panaszok, konkrétan az LTE modemre is. Van egy LTAP minim, napokat ment mellettem, beszereltem az autóba és kb sose ment (néha ment csak), nem látta az LTE modemet (nem Tikes modem). Persze én is nézelődhettem volna akármerre, aztán csak kiderült, mellettem stabil 5V-ot kapott (talán fölötte is?!), az autóban pedig nem. Átépítettem 9Vosra a tápellátását, és megy, stabilan. Varázslat vagy tudomány? Logban nem köpte ki, de a neten voltak ráutaló posztok.
-FW hiba: nem mi írjuk, nem is tudunk adni changelogot. Van egy mondás, hogy ha nem romlott el, ne javítsd meg. Ez elromlott, de lehet már valaki megjavította. Mi mondjuk meg? Miből?
Küldjél be support ticketet az MT-nek.
- RSRP: nem összetévesztendő az RSSI-vel (nálad -72dBm volt), a -103dBm nem vészes, van -110 körül is "élet". Ezek a bejövő jelerősséget mutatják, a "minőségi" mutató az RSRQ, ami nálad -7.5dB egy teljesen jó jelet mutat.
Senki sincs pontosan ugyanabban a helyzetben amiben te, a workaround meg már csak ilyen, melós, szenvedős.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest