- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
lionhearted #23914 üzenetére
"Kritikus" rendszert építettél egy SPoF-re. Ha elpukkan a tápegység, akkor mi van?
Idezojelbe tetted, szoval nem tudom pontosan mit ertesz alatta. A rendszer nem kritikus, csak par kamera aminek a kepe nezheto tavolrol. Mi tortenik ha a kamerak kepe nem nezheto? Igazabol semmi. Ennyit a kritikussagrol. Ha valoban kritikus lett volna, akkor nem egy es nem mikrotik eszkozt teszek oda
" mint írtam voltak rá panaszok, konkrétan az LTE modemre is."
A konkretumok erdekesek lehetnek, de azt nem irtal. Ugy altalanossagban en is olvastam sok panaszt, de nem tartottam oket relevansnak. Lehet, hogy a rossz helyen olvastam?"nem mi írjuk, nem is tudunk adni changelogot"
Talan felreerthetoen fogalmaztam, vagy talan nem ment at amit mondtam. Nem azt vartam, hogy itt valaki irjon change logot, hanem azt, hogy segitsen valaki megtalalni. A release notes-ot megtalalom a ROS-hoz, de a firmware-hez nem. En ahhoz vagyok szokva, hogy a gyarto aminek a termeket hasznalom ha kihoz egy uj szoftvert, megmondja mi valtozik benne. Ezt kerestem es segitseget kertem abban, hogy hol talalom a change logot." RSRP: nem összetévesztendő az RSSI-vel"
Nyilvan en osszekevertem, de koszonom a magyarazatot."a workaround meg már csak ilyen, melós, szenvedős"
nincs ezzel semmi baj, csak nem erre szamitottam, ennyi. -
Reggie0
félisten
válasz
lionhearted #23914 üzenetére
Amugy en nagyon sok ilyen helyzetben voltam(es vagyok) csak sajat eszkozunk van, nem mikrotik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest