Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Éppen nemrég néztem az AccessPoint Kft. videóit, jó pár routert lemértek, köztük azt is, amire én kíváncsi voltam (RB3011), mondjuk a hAP ac^2-t és az ER-X-SFP-t speciel nem láttam, de van egy Router teszt ismertető videójuk, ez alapján ha van több normálisabb Mikrotik routered, akkor tudsz ilyen tesztet csinálni, bár ők is elmondják az összesítőben, hogy ugye ezzel a teszttel azért nem kapod vissza a valóságot, bár valószínűleg ami erősebb egy ilyen tesztnél, az jobban megállja a helyét a másiknál a valóságban is.
Esetleg annyit lehet még tenni, hogy írsz nekik egy e-mailt, hogy a két routert teszteljék le, aztán hátha megcsinálják
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honda topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold