- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
jerry311 #8596 üzenetére
Bár szét még nem szedtem/nem láttam szétszedve, szerintem a hűtés ki van vezetve, vagyis maga a ház a cpu/ram passzív coolere tippre, legalábbis erre utal a tetején a bordázott kialakítás a nagyobb hőleadás érdekében + a borítás anyaga is valami öntvény/spiáter szerű, a tetején biztosan.
Kíváncsi lennék, hogy egy RB1100AHx4 tágasabb házzal is ugyanígy melegszik, mint ez. Azért nem kis teljesítmény van "becsomagolva" az rb4011 házába. Első beüzemeléskor azt gondoltam, hogy hibás darabot kaptam(vártam mikor füstöl el, mert a kezem nem állta ha hozzáértem a burkolathoz), de aztán figyelgetve a health menüpontot és utána olvasva rájöttem, hogy ez a normális.
Az biztos az élettartamának nem tesz jót, de így van megtervezve, maximum a tápegységét tudod kicserélni egy minőségibb darabra, ha létezik ilyen vagy csinálsz magadnak egyet minőségi alkatrészekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest