Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bacus
őstag
válasz

bambano

üzenetére
						hmm, már nem emlékszem itt hogy csináltam, évekkel ezelőtt volt. Újabban már nem
, egyébként a kliensen is megvan minden cert, ca is, meg a private key is, nem gáz újra telepíteni.Ami miatt ez most képbe került, hogy így nem tudom frissíteni, amíg az ezen lévő verzióhoz nem írnak egy használható exploitot, és nem kérnek egyéb módosítást, addig marad így, meg a jelszót is elkérhetik, mint opció..
Vagy talán nyáron egyszer lesz kedvem elmotorozni Győrbe ahol ez a router van.

Egyébként ezért életveszélyes másnak is admin jogot ott hagyni
, nincs egy hónapja, hogy az ország másik végébe egy sudo jogokkal bíró user "kizárt" (állítólag véletlenül) a szerverről. Nem aggódtam, mondtam, hogy akkor most szándékosan engedjen vissza, vagy oldja meg amit szeretne. 
 Nem az én gépem, nyilván kizárhat a szerveréből (főleg amíg fizeti az átalánydíjamat 
 ), de ha kizárt, ne várjon semmit érte. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
 - Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, egyébként a kliensen is megvan minden cert, ca is, meg a private key is, nem gáz újra telepíteni.
 ekkold