Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
ekkold #24816 üzenetére
Deklarálnám hogy én NEM a Mikrotik minőségét és megbízhatóságát kifogásolom, a termékkel semmi bajom, és ahogy kezdem beleásni magam, tényleg nagyon jó. Csak az a problémám, hogy ha ennyire pilótavizsgás, hogyhogy nincs hozzá elérhető (ingyenes vagy olcsó) anyag ami naprakész is. Mondok egy direkt nem kapcsolódó témát: Python oktatóanyaggal Dunát lehet rekeszteni, pedig kicsit jobban keres egy programozó mint egy hálózatüzemeltető (ráadásul igen, esélyes hogy komolyabb helyeken, ahova erre dedikált embert tartanak, leginkább nem a Mikrotik eszközeit használják).
Kicsit olyan érzésem van hogy a Mikrotik két szék között van. És szerencsére fennmarad, de az igazán profiknak "ciki", a halandóknak meg túl komplex. Pedig ilyen tudású routert más márkából sem kaptam volna olcsóbban, sőt. Szerintem Asusban (én azt ismerem viszonylag mélyebben) jóval drágább lett volna.
És hogy kicsit egyértelműbb legyen miről beszélek: a leghasználhatóbb anyag a témában magyar nyelven, amit te is linkelsz a topik leírásban, 7 éves. Feltételezem ha lenne újabb, akkor azt is linkelnéd. A többi ami van csapongó (pl. 2HB videói a témában), nem teljes (esettanulmányok), vagy megfizethetetlen otthoni használat mellett.
Ha van ilyen anyag magyar nyelven, ne tartsd magadban
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyarított vbill gar
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest