- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
yodee_ #23892 üzenetére
"Amint látszik a firmware nem a legfrisebb, én azzal kezdenék."
Ezek ilyen vaktaba lovoldozesnek erzem. En nem lattam release notes-ot a ket firmware kozotti kulonbsegrol. Illetve nyilvan LTE modem firmware-t sem fogok tavolrol frissiteni ami utan esetleg valtozik valami a kodban, vagy menet kozben tortenik valami es egyatalan nem lesz elerheto utana.
"Ez külföldön található cucc"
Magyar halozaton log, mint lathato a kimenetbol, pannon vagy hogy hivjak most eppen. A sim kartya nem magyar, azert, mert igy barmelyik szolgaltato halozatat hasznalni tudja. A T-s halozat felejtos, 1-2 mbit/s a maximum, olyan a terero - a mikrotik is sargan / naracssargan jelzi a jelszinteknel, hogy nem oke. Vodat nem probaltam. A T-vel a terero olyan volt, hogy a teraszon ha kint volt, akkor mukodott egyatalan."Sajnos azt én is tapasztaltam, hogy a netwatch egyszer próbálkozik, ha nem sikerül után nincs több próba"
Ezt nem teljesen ertem, mire irod. Az en tapasztalatom, es mint a logokbol latszik, az esetek nagy reszeben elkapja, amikor az LTE leszakad es az interfesz billentessel visszahozza a routert. A problema akkor van, amikor ismeretlen ok miatt ket napig nem fut egyatalan. Hogy ilyenkor miert jon vissza a router egyatalan, nem tudom, de ha visszajott, a netwatch megint ugy tunik megy es elkapja a problemat es megoldja. Szoval fut es teszi a dolgat. Kiveve amikor nem.
A terv az volt, hogy ma este miutan a gyerekek lefekudtek reszelek a scripten egy kicsit, de nyilvan ma estere megint offline lett a mikrotik, szoval most megint varok addig, hogy elerheto legyen. Eddig ketszer tamadt fel tok varatlanul ilyen masfel nap utan. Hatha most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Plazma TV topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest