Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
válasz
kammler #22783 üzenetére
Tegnap próbáltam előlről, de nem sikerült, már az alapkonfig sem sajnos, pedig YT videó alapján mentem lépésről lépésre. Azaz aztán a default konfig összejött, de a log tele lett betörési próbálkozásokkal, de persze egy sem jutott be. Viszont nálam MAC cím szűrés van, és ezt jó lenne nem elengedjem, hanem megtartanám. De már fogalmam sincs anno hogy raktam össze sajnos.
Már azon gondolkodok nem-e valami ids csapja le nekem a netet (sok próbálkozás miatt lecsapja), csak nem tudom ezt hol tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest