- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OnePlus Pad 3
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DeniL tag válasz  mobilemaster

üzenetére mobilemaster

üzenetéreSzia, 3 napig ültem hasonló felett egy iphone-al. 
 A végén nem volt más út a troubleshootinghoz, mintsem kikapcsoltam a security profilt, azaz nyílt lett a wifi és láss csodát, felment egyből, nem kínlódott.
 Na akkor jöttem rá, valami ott lesz elásva.Végül Én barom a WPS funkciót engedélyezve hagytam. 
 Nincs rálátásom mi az istenért zavart be, de amit "disable"-re tettem egyből kapcsolódott az eszköz és azóta sincs gond.
 Más kérdés, hogy nekem ez a hiba akkor jött elő, mikor standalone AP-ról váltottam CAP vezéreltre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold