- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
mobilemaster #21024 üzenetére
Szia,
3 napig ültem hasonló felett egy iphone-al.
A végén nem volt más út a troubleshootinghoz, mintsem kikapcsoltam a security profilt, azaz nyílt lett a wifi és láss csodát, felment egyből, nem kínlódott.
Na akkor jöttem rá, valami ott lesz elásva.Végül Én barom a WPS funkciót engedélyezve hagytam.
Nincs rálátásom mi az istenért zavart be, de amit "disable"-re tettem egyből kapcsolódott az eszköz és azóta sincs gond.
Más kérdés, hogy nekem ez a hiba akkor jött elő, mikor standalone AP-ról váltottam CAP vezéreltre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest