- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Van egy hap lite routerem és egy cAp 2nd AP-m. Capman-t szeretném használni velük. A hap a manager, beállítottam rajta a saját wifi interfészét is használatra. Ez eddig működik. A cAp-on a wireless interface alatt beállítottam, meg is jelent az interface (cap2) a manager-ben.
De valamiért nem akart működni. Mivel régebbi ros volt rajta (gyári), frissítettem. De ez már újabb lett, mint a hap, ezért a hap-ot is frissítettem (6.47.6).
Viszont azóta nem akar hozzákapcsolódni a manager-hez a cAp. Már 3x reseteltem és kezdtem előröl a beállítását, de nem jelenik meg a cap interface listában és nem is látom a részleteket megjelenni a cap-on.
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest