Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrzed

senior tag

Érdekesen alakul ez a dac kábel dolog... Első körben a kábelre tippeltem, mint a szakadás oka. Többször ki-be dugdostam a 11-es portba, minden esetben szakadás volt a vége. A 10-esbe hibátlanul futott egész nap, ekkor már gigás rezes modul került a helyére, ami szintén hiba nélkül ment. Már ott tartottam, hogy valamiért a 10Gb -es kapcsolat nem tetszik a szóban forgó portnak. Kezdtem agyalni, hogy a csudába tudom ezt majd gariztatni. Támadt egy ötletem, és optikai modult tettem oda... ezzel is hibátlanul megy már több órája. Elég kacifántos ez így... még szerencse, hogy a 14 portot össze tudom úgy forgatni, hogy ne legyen fennakadás.

bambano:
    A választásnál az egyik alapvető szempont volt, hogy tudjon kezelni 10Gb -es rj45-öt. Egyelőre kettő ilyen van benne, egész jól szerepelnek, lényegesen nagyobb melegedésre számítottam. 65 foknál nem igen megy feljebb, csak az miatt be se indulnak a ventilátorok. Viszont érdekes, hogy ugyanennyi a hőfok 1Gb és 2,5Gb kapcsolatnál is, huzamosabb terhelés mellett sem melegszik ettől jobban.

Új hozzászólás Aktív témák