-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Érdekesen alakul ez a dac kábel dolog... Első körben a kábelre tippeltem, mint a szakadás oka. Többször ki-be dugdostam a 11-es portba, minden esetben szakadás volt a vége. A 10-esbe hibátlanul futott egész nap, ekkor már gigás rezes modul került a helyére, ami szintén hiba nélkül ment. Már ott tartottam, hogy valamiért a 10Gb -es kapcsolat nem tetszik a szóban forgó portnak. Kezdtem agyalni, hogy a csudába tudom ezt majd gariztatni. Támadt egy ötletem, és optikai modult tettem oda... ezzel is hibátlanul megy már több órája. Elég kacifántos ez így... még szerencse, hogy a 14 portot össze tudom úgy forgatni, hogy ne legyen fennakadás.
bambano:
A választásnál az egyik alapvető szempont volt, hogy tudjon kezelni 10Gb -es rj45-öt. Egyelőre kettő ilyen van benne, egész jól szerepelnek, lényegesen nagyobb melegedésre számítottam. 65 foknál nem igen megy feljebb, csak az miatt be se indulnak a ventilátorok. Viszont érdekes, hogy ugyanennyi a hőfok 1Gb és 2,5Gb kapcsolatnál is, huzamosabb terhelés mellett sem melegszik ettől jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest