Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu
csendes tag
válasz
Redneck #1080 üzenetére
Hát pl a random DLL eldobálás amit nem a vinyó okoz az pl engem marhára idegesített..
A frissítéseket debugolni kell hogy ne egy végtelen ciklusú szopás legyen sem épp kedves...
A random boot time is eléggé idegesítő ahogy a random shut down is...
Nekem ha eredetit használtam is eldobálta magát a windows... volt hogy CCleanertől...A 10 nekem egészen szeptemberig a béta óta fent volt majd 2 éves volt a rendszer amikor újraraktam...
Azt is csak azért mert már akartam egy tiszta gépet... (5 konfigot vitt maga alatt végig pont a GTAV gépcserélgetésből) ...Nem rossz a win7, de miért ne használjak jobbat?
Ez olyan hogy okéoké.. jó dolog a Az E30 m3 Bmw... de nem kezdi ki a seggem a legújabb M4 sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest