Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
-Faceless- #644 üzenetére
közben láttam, hogy a Yenkee nem volt jó neked, valószínűleg csak hibás darabot fogtál ki - vagy a géped-en valami probléma van a hang / chipset driverekkel.
Ha nagyon olcsón akarod megúszni (olcsó hús...) akkor mindenképp olcsó USB-s kondenzer kapszulás mikit ajánlanék, még így is.
Pl. Connect it cmi-8001 USB 8500 forint vagy 8008 11 ezer forintért.
ezek alsókategóriások, ne várj tőlük sokat, de rendesen kellene működniük.
Ami már tuti jó, és hangminőségben sem rossz az mondjuk egy
19 ezres asztali audio technika USB-s miki
vagy esetleg a
Trust emita set 34 ezerért, ebben tényleg minden benne van, streamerek is használják elégedetten, nem kell hozzá semmit venned. -
nuke7
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
fúh,
1) szerintem neked egy USB-s, kapszulás mikrofon megoldaná a problémád így első körben.
Van valami oka, hogy nem olyat vettél?
Pl. ez 6300 forint, raktáron van és van vele jó tapasztalat már. nem is kell hozzá semmi plusz cucc.2) közben láttam a többi hsz-t is.
Vészmegoldásnak mindig ott a telefon és a headset amúgy, ha tudsz mobilról csatlakozni az online felülethez ahol előadást kellene tartanod.
Ne USB-s vackot próbálj, ha nem akarsz 40 ezret költeni, akkor is van jó megoldás. Melyik rendelted meg azok közül amiket ajánlottam? -
Kobe
veterán
válasz
-Faceless- #642 üzenetére
En biztos nem ajanlottam semmi ilyesmit :)
Az igazsag az, hogy 30ezer alatt normalisan nem lehet meguszni, ha tenyleg arra szeretned hasznalni amire kell. Az eloadashoz en elkezdenek veszmegoldasban gondolkozni es utana nullarol rendesen felepiteni.
Kardioid mikinek pl semmi ertelme ha egy filleres USB - jack atalakitoval hasznalja az ember, nem lesz jobb mint egy 2000ftos talpas trust.
Par alap otlet:
1, a normalis hangkartya / audio interface vonalat streamingre, de manapsag meg zenehallgatasra sem nagyon tudod megkerulni
2, hust a hentestol, cipot a cipesztol. Audio cuccokat inkabb audio boltokban kell nezegetni, semmint PC boltokban. Inkabb latatlanban egy hangszerboltbol...PL: thomann, muziker, hangszercentrum
Ha hasznalt cucc is jatszik akkor gsfanatic apro reszlege
Itt pl van audios tapasztalat hozza ha valamelyik cuccal problema lepne fel, vagy celzottabban tusnak helyszinen motyot ajanlaniAmire neked kellene oda a belepo minoseg boomarm-os kivitelben egy behringer UM2 audio interface + BCM 800 vagy FiFine / Yankee kondenzatoros miki lenne (a FiFine minos3gibb) lenne. Ez kb 30K
A boomarm szerintem otthonra legtobb embernek felesleges, igy lehet cizellalni akar egy asztalra valo talpas allvannyal 4-5K ert, vagy lehet varialni normalis headsettel, de az sem jon ki 30-35 alatt.
Egy lepessel feljebb a focusrite scarlett interfacek vannak, mikrofonban meg kb ugyanezek maradnak, vagy az audiotechnica AT2020 ami jo vetel.
Ez mar igy inkabb 40-50be karcol -
Kobe
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
Realteknek legendasan szar a noise cancellationje, artifactol, eldobja a jelet. valoszinuleg emiatt olvad le nalad is ha gepelsz is kozbe, tul sok a hatterzaj es nem birkozik meg vele az algoritmus.
Azt nem teljesen ertem hogy normal meretu kardioid mikrofonbol miert pont jackes valtozatra esett a valasztas, de velhetoen a legrosszabb de legalabbis eleg rossz dontes volt.
Egy kardioid 48V on uzemel rendesen, jacken meg kap 5V-t, tobbek kozott ezert is lehet kvahalk. Innen mar csak a szoftveres dB boost marad a driverben, windowsban, vagy tokig csavarni a gaint, de a mediateken ilyesmi nimcs, igy marad a szoftveres (baromira fog torzitani ha +10 dB nel tobb boostot adsz neki)Mi a cel a mikrodonnal, mit szeretnel csinalni vele?
En visszakuldenem mindegyiket, ha lehet es 0 rol fognek neki, megmondom oszinten.... -
nuke7
veterán
válasz
-Faceless- #615 üzenetére
Ezzel az USB-s Yenkee-vel van jó tapasztalat, 7000 forintért meg lehet venni
-
InterFox
senior tag
válasz
-Faceless- #110 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged