Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Megrendeltem amit itt ajánlottatok recsegett visszavittem, rendeltem egy spirit of the gamer eko300-at nyitott dobozos volt, és törött a kamerám beépített mikrofonja jobb volt, visszavittem fel utaztam Pestre mindenhol csak trust volt amit próbáltam már, és 360-ban mindent felvesz. Utána néztem ezt a videót:
https://youtu.be/MCbMvZny4-U
És inkább vettem egy normális mikrofont a sok szar helyett. Mindenhol készlet hiány van mindenből, 1000 forintos mikrofon van, és 30 ezres. Nekem pedig holnap előadást kell tartanom.
Előadást tartanék vele, ha már vettem egy ilyet akkor hang effekteket felvenni játékhoz, később streamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest