Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Megrendeltem amit itt ajánlottatok recsegett visszavittem, rendeltem egy spirit of the gamer eko300-at nyitott dobozos volt, és törött a kamerám beépített mikrofonja jobb volt, visszavittem fel utaztam Pestre mindenhol csak trust volt amit próbáltam már, és 360-ban mindent felvesz. Utána néztem ezt a videót:
https://youtu.be/MCbMvZny4-U
És inkább vettem egy normális mikrofont a sok szar helyett. Mindenhol készlet hiány van mindenből, 1000 forintos mikrofon van, és 30 ezres. Nekem pedig holnap előadást kell tartanom.
Előadást tartanék vele, ha már vettem egy ilyet akkor hang effekteket felvenni játékhoz, később streamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest