Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Múlt héten 3 mikrofon járt nálam, és végül inkább vettem egy Audiotechnica ATR-1200x-et, és hozzá egy USB-s MediaTech hangkártyát.
Két problémám lenne:
Még ezzel a hangkártyával is rettentő halk, 95%-on kell felcsavarnom, hogy lehessen hallani 2 cm-ről. Illetve USB-n bedugva nem tudok Unity-ban debug-olni, ha telefonnal egyszerre használom nem ismeri fel/különbözteti meg a két USB-t. Mi a legolcsóbb dolog amivel ezt megoldhatnám? (Kínai előerősítő, más fajta kártya akármi)Minden mikrofonnal ami nálam járt elkezdek beszélni, és beszéd közben gépelni akkor először robotos hangom lesz (teljesen érthetetlen), majd teljesen elnémít. Mi okozza ezt?
(már utánanéztem Realtek-ben, microsoft sound beállításokban, és sehol nem találtam zajszűrést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest