Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Múlt héten 3 mikrofon járt nálam, és végül inkább vettem egy Audiotechnica ATR-1200x-et, és hozzá egy USB-s MediaTech hangkártyát.
Két problémám lenne:
Még ezzel a hangkártyával is rettentő halk, 95%-on kell felcsavarnom, hogy lehessen hallani 2 cm-ről. Illetve USB-n bedugva nem tudok Unity-ban debug-olni, ha telefonnal egyszerre használom nem ismeri fel/különbözteti meg a két USB-t. Mi a legolcsóbb dolog amivel ezt megoldhatnám? (Kínai előerősítő, más fajta kártya akármi)Minden mikrofonnal ami nálam járt elkezdek beszélni, és beszéd közben gépelni akkor először robotos hangom lesz (teljesen érthetetlen), majd teljesen elnémít. Mi okozza ezt?
(már utánanéztem Realtek-ben, microsoft sound beállításokban, és sehol nem találtam zajszűrést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Interactive Brokers társalgó
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Társasjáték topic
- Gumi és felni topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Futás, futópályák
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest