Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most értem vissza, körbejártam minden boltot a környéken, számtech, és hangszer már ami van itt vidéken. Vettem kettő USB-s vackot, az AXAGON usb-s hangkártyája nagyságrendekkel jobban kihajtja mint bármi amivel eddig próbáltam. 75-80%-on még 15-20 cm távból is elég jó hangerőn. Van egy kis alapzaja, de nagyságrendekkel jobb mint amiket eddig próbáltam.
Hangszerboltban vettem egy gumi talpas vas asztali állványt, de még a héten rendelek egy boomarm-ot, és pont ezt az interface-t akartam kérdezni, hogy jó lesz-e. BCM 800-at pedig csomó helyen néztem már, és azt írják raktáron, de még német boltban is 1-3 hónap mire beérkezik.
Fejesem van két superlux, soundmagic füles, és még pár hasonló. Nem csúcs de egyenlőre biztosan megteszi.
A realtek-nek meg most fogok írni egy support levelet, mert legyalultam a driver-t, és még így is csinálja a default windows-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest