Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Shure-t azért nem ajánlottam, mert szűk a pattern amiben szedi a hangot - ez éneknél és hangszernél jó, általános beszédnél én úgy vettem észre, hogy kevésbé.
A kategóriában a Rode az egyértelmű nyertes, azért linkeltem, mert azzal tuti elégedett lennél, nincs kompromisszum. (mivel írtad, h inkább árban mész felfele, mint minőségben lefele)
A hyperX csilli-villi, de ugye kicsit más a kialakítása mint a rode-nak, azért javasoltam - a trust is jó választás már itt, kicsit olcsóbban.
30k körül az Auna 900-as széria kb. egy tuti jó választás, a 920 kifejezetten jó.
Az M-audio 45-ért szintén fullos, de azzal sokat kell játszani - a sok beállítási lehetőség miatt, nincs épp raktáron, de pont a lehetőségek miatt nagyon profi hangzást lehet elérni vele... Ugye ő már egy kvázi USB interface-ként működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest