Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Szisztok. Piszkosul nem értek a témához, ezért vagyok itt, egy segítség kéne. Gyerek kinézett magának egy bm800 típusú mikrofont. Youtubon találtam egy magyar tesztet róla. Azt mondja a srác, hogy ez egy kondenzátor mikrofon, amihez kell egy táp. Ezt egy "fantom" táppal oldják meg, itt már elvesztem. Aztán azt mondja, hogy vett hozzá egy külső hangkártyát tök olcsón, és azzal milyen jó. A kérdésem az, hogy minek ez a hangkártya, és apróról egy ezer forintos megfelelő lehet e? Kell e figyelni valamit?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest