Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.Valaki tud segíteni a problémámban?
Lenne egy Xiaomi Piston 2 fülhallgatóm aminek meg jött az utódja de a mikrofont használni szeretném géphez.Persze sehogy sem müködik arra gondoltam hogy van egy régi hama fejesem,elég ganyi de kábele a végén ketté ágazik mic+hang ki menetre.Arra gondoltam hogy a füles jack végénél levágom és átforrasztom,a mic drótjait,ami nekem tökéletes lenne tekintve hogy a kábel amire forrasztóm ideális hosszúságú,de nem tudom müködne-e sose csináltam hasonlót,és fölöslegesen nem vágom szét még ha nem is szól már.
Köszönöm ha valaki tud segíteni de az is elég ha adtok valami ideális topic-ot mert én nem igazán találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- PayPal
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest