Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danielnick
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést de talán ti tudtok nekem segíteni. Steelseries siberia v2-es fülesem van csak 3 pontos jack-el. Ahhoz ,hogy működtetni tudjam a mikrofont is meg a fejhallgató részt is vennem kellett egy elosztót, hogy a laptopom kezelni tudja őket külön. Ezzel eddig nem is volt semmi probléma tökéletesen működött. Most vettem egy asztali gépet Gigabyte z97p- d3 alaplappal meg egy Zalman z3 plus házat. Akárhova dugom be a fülest elosztóval vagy akár csak magába is elől vagy hátul maga a füles rész működik a mikrofon nem. Ha bedugom érzékeli ki is választhatom a programban , hogy mikrofont csatlakoztattam meg is jelenik a lejátszóeszközöknél és semmi hangot nem rögzít. Másik külön mikrofonnal próbáltam azzal simán megy. A laptopomon kifogástalanul működik szóval nem a mikrofon a rossz. Legújabb a gigabyte holnapjáról letölthető Realtek driverem van fent de próbáltam többet is ugyanazt csinálja. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest