- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danielnick
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést de talán ti tudtok nekem segíteni. Steelseries siberia v2-es fülesem van csak 3 pontos jack-el. Ahhoz ,hogy működtetni tudjam a mikrofont is meg a fejhallgató részt is vennem kellett egy elosztót, hogy a laptopom kezelni tudja őket külön. Ezzel eddig nem is volt semmi probléma tökéletesen működött. Most vettem egy asztali gépet Gigabyte z97p- d3 alaplappal meg egy Zalman z3 plus házat. Akárhova dugom be a fülest elosztóval vagy akár csak magába is elől vagy hátul maga a füles rész működik a mikrofon nem. Ha bedugom érzékeli ki is választhatom a programban , hogy mikrofont csatlakoztattam meg is jelenik a lejátszóeszközöknél és semmi hangot nem rögzít. Másik külön mikrofonnal próbáltam azzal simán megy. A laptopomon kifogástalanul működik szóval nem a mikrofon a rossz. Legújabb a gigabyte holnapjáról letölthető Realtek driverem van fent de próbáltam többet is ugyanazt csinálja. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest