Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Karácsonyi ajándékot keresnék a fiamnak. Nemrég kezdte el a streamelést. Két mikrofont néztem ki. Az egyik a Logitech G Yeti GX, a másik a Hyperx Quadcast S. Megmondom őszintén, hogy totál vakon vagyok. Ötletem sincs, hogy melyik lehet jobb, vagy milyen specifikációt kellene figyelni. (Sajnos ezeknél drágább, most nem fér bele a keretbe.) Jelenleg a mobiltelefonja képét küldi ki youtubera. Ez eléggé felemás minőségű, maradjunk annyiban. Most az a terve, hogy a telefon képét küldi majd laptopra kábelen keresztül (Obs stúdióba) és onnan streamel youtubera. Ehhez lenne jó valami használható mikrofon. Ha ismeritek ezeket, vagy tudtok valami hasonlót, de jobb ár/érték arányban, az nagyon hasznos lenne nekem. Előre is köszönöm.Yeti GX adatlap: [link]
Hyperx quadcast s teszt (erről nem nagyon találtam hivatalos adatlapot) : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgatós találkozó
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest