Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
nightwolf37 #1323 üzenetére
Köszi. Megnézem ezeket is. De ezek jobbak, mint amit írtam?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Karácsonyi ajándékot keresnék a fiamnak. Nemrég kezdte el a streamelést. Két mikrofont néztem ki. Az egyik a Logitech G Yeti GX, a másik a Hyperx Quadcast S. Megmondom őszintén, hogy totál vakon vagyok. Ötletem sincs, hogy melyik lehet jobb, vagy milyen specifikációt kellene figyelni. (Sajnos ezeknél drágább, most nem fér bele a keretbe.) Jelenleg a mobiltelefonja képét küldi ki youtubera. Ez eléggé felemás minőségű, maradjunk annyiban. Most az a terve, hogy a telefon képét küldi majd laptopra kábelen keresztül (Obs stúdióba) és onnan streamel youtubera. Ehhez lenne jó valami használható mikrofon. Ha ismeritek ezeket, vagy tudtok valami hasonlót, de jobb ár/érték arányban, az nagyon hasznos lenne nekem. Előre is köszönöm.Yeti GX adatlap: [link]
Hyperx quadcast s teszt (erről nem nagyon találtam hivatalos adatlapot) : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő